Vijesti

Telltale Games propao kao i Walking Dead serijal!

Nažalost, tvorci avanturističkih igara koje su izlazile u epozodama više ne postoje!

Gotovo 200 radnika ostalo je bez posla, a samo njih 25 radi još dok ne ispune dužnosti prema Netflixu i Minecraft Story igru. Nažalost, Telltale Games otišao je u povijest. Kompanija je osnovana još 2004. godine, a radili su mnoge poznate serijale kao što su The Walking Dead, The Wolf Among Us, Tales from the Borderlands, Game of Thones, Minecraft: Story Mode, Batman: The Telltale Series i dr. Posebno bolna činjenica je što kako se čini fanovi neće dobiti kraj The Walking Dead serijala.

https://www.youtube.com/watch?v=T_te97QxcuM

Ostale su još samo dvije epizode po mnogima njihovog najboljeg serijala, ali nažalost izgleda da nećemo dobiti veliko finale što je jako razočaravajuće. Otkazan je i razvoj na igrama The Wolf Among Us: Season Two te Game of Thrones: Season Two. Isto tako ništa ni od Stranger Things igre. 

Razlog propadanja studija je slabija prodaja igara koja je uništila kompaniju. Nažalost, nakon 14 godina rada nadamo se da će ekipa iz Telltale Gamesa uspjeti naći drugi posao. Već mnogi studiji su ponudili pomoć oko zapošljavanja ljudi pogođenih otkazima. 

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close