Vijesti

The Division 2 nadogradnja se poigrala s težinama i Manhuntovima koje ćete sad lakše igrati u grupama

Ako ste i vi izgubili prijatelje nakon izlaska Warlord of New York ekspanzije niste jedini. Sada ih nećete vidjeti još i više jer je stigla prva velika nadogradnja od izlaska koja ispravlja niz problema, uvodi tražena balansiranja, ali i donosi sitnice koje će vam olakšati igranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon 8.4. nadogradnje moći ćete ostvariti napredak na Seasonal Manhuntu čak i na normalnoj težini, što znači da apsolutno svi u grupi mogu igrati i napredovati. Odlična stvar je i prečac u meniju putem kojeg možete resetirati Manhunt kad god to želite

Također, igra je balansirana i utoliko što od će NPC-evi nanositi manje štete na svim težinama. Također, health i armour će sada biti bazirani na odabranoj težini i protivnici i njihova razina kod grupnog skaliranja će biti općenito smanjena. Osim na Heroic i Legendary levelima gdje će NPC-evi imati više healtha i armoura.

Sve nadogradnje, balansiranja i popravke bugova u 8.4 nadogradnji možete pronaći na Ubisoftovim forumima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano