Vijesti

The Walking Dead zadnja sezona ide dalje! Treća i predzadnja epizoda stiže idući mjesec

Robert Kirkman i njegov Starbound studio pohvatali su sve konce i izgleda kako više ništa ne može zaustaviti razvoj posljednje sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije upadanja u financijske probleme i konačnog zatvaranja Telltalea, nakon što je prilično izvjesno bilo kako nikad nećemo ugledati kraj treće i posljednje sezone fantastičnog The Walking Deada, uskočio je Robert Kirkman, kreator The Walking Deada stripa i serije, okupio je bivše developere u svoj Starbound studio i odlučio završiti igru.

I s obzirom na sve, razvoj se nastavio bržim tempom nego što smo to očekivali, pa je konačno objavljen datum izlaska treće epizode. To će se dogoditi za nešto više od mjesec dana 15. 1. na svim platformama, što je i službeno potvrđeno s novim teaser trailerom. Pripremite se na emocije koje će uslijediti pojavom glasa jednog od bivših likova.

Dakle, Skybound je zajedno s bivšim developerima iz Telltalea nastavio razvoj igre i više se ne trebamo bojati, gotovo pa je sigurna i zadnja četvrta epizoda, kao što je bilo i originalno planirano prije cijele ove sage s Telltaleom. Samo finale jedne od najboljih igara ovakvog tipa trebali bi igrati negdje sredinom 2019. godine.

https://www.youtube.com/watch?v=UN3DvlFErcs

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano