Vijesti

The Witness je već sada bolji od Braida

Iako autor Jonathan Blow kuka i plače što mu se igra piratizira (kao da nitko drugi s tim nema problema), The Witness se ipak dobro prodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon nepunog tjedna i svakidašnjih problema s piratizacijom, čini se da je  nova puzzle igra Jonathana Blowa dobro započela svoj put. Prema njegovim riječima, za manje od tjedan dana igra je uspjela prestići njegov prvi naslov, Braid.

The Witness je izašao za PS4 i PC i uspio, u nepunih tjedan dana, uspio je donijeti veću zaradu nego Braid u prvih godinu dana. Treba napomenuti da se The Witness prodaje za 40 dolara, dok je Braid 2008. izašao kao ekskluziva za Xbox 360 po cijeni od 15 dolara.

O rezultatima koje postigne The Witness ovisit će i budući projekt Jonathana Blowa, a sam kaže da dobar početak garantira da sljedeća igra bude sličnog budžeta kao i The Witness, uz mogućnost povećavanja.

Ako još niste isprobali The Witness, pročitajte našu najavu, možda promijenite mišljenje, a u traileru možete vidjeti kako izgleda sama igra.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano