Vijesti

The Witness otvara prednarudžbe, poznata je i cijena!

Za tjedan dana napokon izlazi The Witness, Jonathan Blowov spiritualni nasljednik genijalne puzzle igre Braid s Xboxa 360, a čiji predivni vizuali, kao što ste mogli i uočiti, u ovom trenutku oplemenjuju pozadinu našeg FFA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O igri manje-više znamo sve, a onaj tko nekim čudom prvi put čuje za igru neka obavezno baci oko na našu najavu. Ipak ima jedna stvar koju do sad nismo znali, a to je cijena. Tek danas, tjedan dana uoči izlaska igra je po prvi put dostupna za kupnju, odnosno prednarudžbu, a cijena joj iznosi $40. Igra je za sad dostupna samo na Steamu i Humble Storeu, no vjerujemo da će se danas tokom dana pojaviti i na PlayStation Storeu.

Što dobijemo s prednarudžbom? Ništa! Odnosno, citirat ćemo Jonathana: “Ispuniti će vas toplina. Isto je kao da ste kupili igru na dan izlaska, samo ranije.”

Moramo priznati da je Jonathanov odgovor prilično simpatičan, kao i cijena, te se nadamo da će isto tako biti simpatična i sama igra. Dakle, The Witness igramo 26. siječnja na PC-ju i PS4.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano