Vijesti

TLoU 2, GT Sport i Days Gone na kratko su bili najavljeni za PC, a onda je Sony sve opovrgnuo. Imamo i ekskluzivnu informaciju kada izlazi GTA VI

Histerija je trajala manje od jednog sata. Amazon, koji je inače iznmno točan sa svojim “leakovima” ovog puta promašio je ceo fudbal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, jučer poslijepodne na francuskom Amazonu su se pojavila izlistavanja za Sonyjeve ekskluzive svrstane u PC kategoriju. Amazon u Francuskoj se posljednjih godina često “zaletavao” upravo na isti način s različitim igrama za različite platforme. I dosad je jako često bio u pravu.

Dežurni fanboyi s ostalih platformi jedva su dočekali nove vijesti, po internetu su već naveliko krenula ismijavanja Sonyja i njegovih fanova, a svi zajedno su postavljali zanimljvo pitanje – “ima li smisla kupovati PlayStation konzole, kada očito sve ekskluzive stižu na PC?”

Sjetimo se, posljednji put Amazon je bio “u pravu” upravo s jednom od najznačajnijih PS4 ekskluziva. S Horizon Zero Dawnom. Međutim, ovaj put Sonyju je trebalo manje od sat vremena da reagira. TloU 2, GT Sport i Days Gone za PC demantirani su u manje od sat vremena (za IGN).

Što smo naučili?

Jučerašnji ekspresni demantij Sonyja dokazao je jednu stvar koju ćemo zapamtiti za kasnije. Kada se internetom prošire neistiniti tračevi Sony će odmah reagirati. Kada se internetom prošire tračevi koje Sony ne demantira znači da u njima ima istine.

Pa ‘ajmo testirati. Sin od babinog prijatelja ima bivšeg kolegu koji je s njim radio u ljevaonici metala 2 ipo mjeseca i sigurno mu nikad nebi lagao. Žena bivšeg kolege, Ukrajinka, prije nego što je zatrudnila i napustila školu na polugodištu drugog srednje klupu je dijelila (i ne samo to) s dečkom čiji stariji brat je emigrirao u Irsku i tamo radi u Amazonovom skladištu. E sad, nemojte da vas Amazon zbuni u cijeloj ovoj jednostavnoj priči. Brat od dečka koji je sjedio s Ukrajinkom u klupi koja je kasnije postala žena i rodila dijete kolegi od sina babinog prijatelja, u pubu poslije noćne smjene u Irskom Corku upoznao je Amerikanca koji radi u Appleu, a čiji brat se u Americi oženio s muškarcem čiji tata je čistač. E upravo tata čistač ne čisti u Rockstaru, već to radi njegov prijatelj od prijatelja koji mu je javio informaciju da GTA VI izlazi ekskluzivno za PlayStation 5 u ožujku 2021. Srećom, vijest je stigla do moje babe i sada imamo ekskluzivu.

Sony demantiraj ovo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano