Vijesti

U Battlefield V stiže nova spektakularna mapa

Sjećate se kako smo mjesecima ranije kao papagaji pisali da Battlefield V izgleda fantastično, igra se fantastično, ali da nema sadržaja? Godinu i par mjeseci kasnije, možemo slobodno reći da se situacija po tome pitanju itekako popravila. U igru je došlo podosta novih mapa, kao i Pacifička fronta koja jasno donosi rat u igru između Japana i SAD-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chapter 6: Into the Jungle je novo poglavlje u BFV koje dolazi 6.2. na sve moguće platforme. Kao što mu samo ime sugerira – fokus je na borbi u džungli i nemilosrdnom okršaju “prsa o prsa” gdje će dominirati pješadijska borba.

Nova mapa smještena je na Solomonsko Otočje i donosi mapu prepunu vegetacije, gustog raslinja i bogate flore. Trebamo li istaknuti da izgleda spektakularno?

Osim nove mape, dolaze nova oružja, novi izazovi kao i Elite vojnici. I sve ovo zvuči i više nego odlično da ne postoji jedan problem – DICE je ponovno odlučio promijeniti u igri TTK (Time To Kill) i ponovno je razbjesnio igrače jer ovo je već treći ili četvrti put kako mijenjaju TTK koji nije trebalo uopće mijenjati.

Upravo iz spomenutog razloga, trailer za novo poglavlje skupio je u trenutku pisanja vijesti čak preko 3 tisuće dislajkova. DICE će definitivno morat poraditi na interakciji s igračima koje uporno ljuti svojim glupim potezima. Sadržaja ima, ali sad je već pitanje za koga?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano