Vijesti

U Cyberpunku 2077 ćemo moći sve, osim ubijati djecu i važne likove za priču

U nekoliko navrata dosad su developeri i PR-ovci iz CD Projekt Reda davali do znanja koliko je Cyberpunk 2077 velika igra i koliko slobode ćemo imati. Tako ćemo u ovom atipičnom akcijskom RPG-u moći biti praktički tko želimo.

Možemo birati vlastiti spol, odakle dolazimo i dijelove pozadinske priče, a shodno tome ćemo imati različite početke, ali i završetke priče. Kroz ogromni Night City i njegovu siromašnu okolicu moći ćemo se kretati kako hoćemo, dobar broj misija ćemo moći prelaziti po redoslijedu kakvog sami odaberemo, a same misije također imaju više različitih načina prelaska i ishoda.

Pravo vrijeme je onda da krenemo propitkivati što NE MOŽEMO u Cyberpunku 2077. Jedan momak s Reddita je tako pitao Cyberpunk na njihovom Facebooku – možemo li ubijati djecu?

Srećom, odgovor je negativan. Djecu u Cyberpunku 2077 nećemo moći ni napasti. Što vrijedi i za neke važne NPC-eve povezane s pričom. Za očekivati je da će ih igra nekako na kvalitetan način ograditi, jer vjerujemo da bi narušilo ugođaj da su neki NPC-evi jednostavno prozirni ili besmrtni. Dok se nad ostalima možemo iživljavati po želji.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close