Vijesti

U Fallout 76 konačno dolazi PvP za prave muškarce i žene!

I to nije sve!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi koji pratite događanja oko Fallouta 76, znate i sami da je igra baš u svakom smislu podbacila. Osim po količini bugova koji su svijet i priča za sebe. A svi vi koji ste unatoč silnim manama ostali uz igru, znate da je PvP u igri baš tetkast. Prije nego se krenete napucavati s nekim morate ga pitati kakav je imao dan, boli li ga zub ili glava, jel’ mu žena dobro i kakva mu je stolica. Jednom kad se dogovorite oko borbe, napucate se, pa vas server označi kao glavnog neprijatelje igre. Kao da Behesda već nije preuzela tu ulogu. Ako se ne želite s nikim boriti, ne morate. Iako je jasna ta pacifistička namjera, jasno je bilo da igrači neće biti sretni s igrom koja nije niti PvP, a niti PvE. Igra je baš izgubila svoj identitet, pa je Bethesda ozbiljno krenula u nuđenje više opcija igračima. 

Stiže pravi PvP mode, ali i puno PvE sadržaja

Survival mode je hardcore PvP mode koji će biti odvojen od glavne igre, pa ćete tako primjetiti da postoji i “Adventure mode” što je zapravo ovaj sad postojeći. Ako ne želite igrati ovaj novi PvP ne morate. A ako ste pravi kompetitivni igrač, onda nemate drugu opciju nego da pokrenete Survival koji ima puno manje restrikcija, bolje nagrade, ali koji donosi i puno veći rizik. U Survivalu ćete isto pronaći istu priču i sadržaj kao i u normalnom modeu. Čak možete prebaciti lika iz postojećeg modea, u Survival što je razbjesnilo mnoge igrači jer pored ovakvog modela, novi igrači nemaju šanse protiv “nabildanih” igrača.

Zanimljivo je ipak da i ovaj lik što ga prenesete, ako ste loši u PvP-u i ako vas redovno nalupaju pa izgubite puno stvari i novaca, sve će vam se vezano za lika prebaciti u Adventure mode. U Survival modeu svi igrači osim vaših suigrača, odmah su označeni kao “neprijatelji” i nema pozivanja u borbu kao da pozivate ženku na parenje, nego odmah idete u borbu. Bethesda je rekla kako planira eksperimentirati s raznim gameplay elementima, ali za sad, svi igraču koji poginu ponovno će se pojaviti ili u C.A.M.P-u ili Vaultu 76. Tu dolazimo do novog problema jer jedna je lokacija gdje se nalazi Vault 76, pa potencijalno jači igrači mogu kampirati ispred Vaulta i ubijati druge igrače što ne da nije pošteno, nego spada u sferu online zlostavljanja. 

Survival beta dolazi u ožujku, ali na sreću svih vas koji volite PvE, Bethesda je potvrdila da je svjesna da igrači žele još više misija, zadataka i dodatne priče, pa su tako otkrili da rade i na puno novih PvE stvari koje će biti lansirane u ožujku kad i Survival mode. Jesu li konačno došla bolja vremena za igru i igrače koji je još uvijek igraju, ili je prošla baka s kolačima? 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano