Vijesti

U Fortnite je stigao skin kokoši koji je osmislilo dijete – reakcija malog je sve

Čak i ako prezirete Fortnite, ovo će vam izmamiti osmijeh na lice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko god u zadnje vrijeme sarkastično pričali o igri, pa i pomalo s omalovažavanjem, Epicu se treba priznati da su stvorili zaista odličnu F2P igru s najboljom live service podrškom u povijesti gaming industrije. Tako je ovaj mjesec Fortnite Battle Royale u čitavom svijetu igralo čak 200 milijuna ljudi!

Jasno je i zašto, igra se savršeno izvodi na svim uređajima, nema tehničkih problema, gameplay je zabavan, inovativan (gradnja) i izazovan, a novi sadržaj stiže u igru baš svakog tjedna. S novim gameplay novinama redovito u igru stižu i novi skinovi koji su ujedno i glavni izvor zarade za Epic.

fortnitemali.jpg

Od djetetove skice do skina u igri.

Tako je jedan osmogodišnjak osmislio Chicken Trooper skin – razroku kokoš, pa je tatu tjednima maltretirao da pita “one koji su napravili igru” da ubace i njegov skin. Otac je zadatak shvatio ozbiljno, prije par mjeseci je sinovu skicu postao na Reddit i zamolio za pomoć. Post je eksplodirao sa skoro 50 tisuća goreglasova, tu se našao i jedan digitalni dizajner (u/Etsyturtle2) koji je kvalitetnije precrtao skin i osmislio ostatak seta (pickaxe kao mutilicu jaja, raspuknuto jaje kao back-bling i naravno kokoš kao glider), svi su čekali na Epicov pozitivan odgovor, da bi se sve na kraju zaboravilo.

Da bi prošli tjedan na iznenađenje svih čitavi set završio u igri! Etsyturtle2 je novčano nagrađen za razradu ideje, sami skin košta 1500 V-Bucksa, a reakcija malog koji nije ništa znao i kojem su se ispunili snovi je genijalna i možete je pogledati ispod. Simpatije donekle pobija Xbox One, ali što ćeš… to ti je Amerika, oprostiti ćemo mu.

https://www.youtube.com/watch?v=1cHP1HuDg4E

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano