Vijesti

U Modern Warfare vratio se omiljeni game mode, a stigle su i nove Spec Ops misije

Kao što su obećali iz Activisiona i Infinity Yarda, u Modern Warfare nakon besplatnih mapa stiže još besplatnog sadržaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednja nadogradnja koja je već izašla donosi popularni Gun Game, mode u kojem svatko igra za sebe i svakim novim killom dobiva novo oružje, a pobjednik je onaj tko skupi najviše killova, odnosno osvoji sva oružja.

Malo ljubavi će dobiti i kooperativni Spec Ops mode s novim misijama. Operacije Harbinger, Brimstone i Door Kick nas vode u Verdansk, Aniyah Palace i na Ground War mapu gdje nam je cilj detonirati eksploziv na vlaku neprijatelja.

Dakle, ako ste se ohladili od Modern Warfarea, radi se o sadržaju koji bi vas mogao vratiti u igru barem na neko vrijeme. Barem do nečeg značajnijeg, a nagađa se kako bi jedna od narednih nadogradnji do kraja godine trebala u Modern Warfare dovesti battle royale mode zajedno s novom velikom mapom.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano