Vijesti

U najbolju besplatnu igru današnjice ovaj tjedan stiže velika nadogradnja

I ne, nije Fortnite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj tjedan u Warframe stiže dugoočekivana ekspanzija imena Fortuna, koja nosi ime istoimenog podzemnog grada na planetu Veneri. Fortuna je daleko najveća ekspanzija za ovu popularnu besplatnu igru, tri puta veća od prethodne.

Orb Vallis se zove pokrajina na površini koju ćemo moći istraživati, i ona je površinom jednostavno ogromna. Toliko velika da su developeri u igru implemetirali pravi pravcati hooverboard, koji će nas od lokacije do lokacije transportirati brže nego ikada.

Bounties-2.jpg

LOVCI NA GLAVE: Ako ništa drugo, satima možete ispunjavati bountyje koji se rodovito dodaju u igru, što je zabavno samo po sebi, a posebice s prijateljima.

I ne samo to, ova kooperativna online pucačina s dolaskom hooverboarda ulazi u Tony Hawk vode, jer s hooverboardom moći će se izvoditi svakakve vratolomije, baš kao što to radi popularni skejter na nešto konvencionalnijem sredstvu. Površina planeta oblikovana je baš s hooverboardom na umu, pa su pametnim dizajnom implementirane svojevrsne rampe, skakaonice i ostala reljefna obilježja na kojima ćemo moći izvoditi trikove.

Međutim, hooverboard nije ni izbliza glavna novina u igri, pa s Fortuna ekspanzijom dolaze brojna nova oružja, companioni (nešto kao petovi u MMO igrama), novi načini za rudarenje minerala, pecanje (možete upecati svojevrsne robotiće koji se mogu razmontirati za dijelove ili prodati), istraživanje pećina, brdo novih misija i nove priče, te mogućnost zauzimanja teritorija planeta zajedno s drugim igračima. Ekspanzija je jednostavno masivna i svakako preporučamo pogledati trailer. Fortuna u Warframe stiže ovaj tjedan (vjerojatno u srijedu ili četvrtak), do će na konzole stići kasnije i datuma još nema.

https://www.youtube.com/watch?v=Q29Q7qsKtkY

 

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano