Vijesti

U PlayStation 4 akciji igara ispod 150 kuna stigla je nova porcija igara za bagatelu

Sve dam samo da prodam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tjednu kada je Ghost Recon: Wildlands snižen za čak 62% na PlayStation Storeu, što je po nama sasvim povoljno, stigla je još jedna akcija gdje bi svatko trebao moći naći nešto za sebe. Ovaj vikend tako je Sony u fokus stavio europske developere, pa je u svoju aktualnu promotivnu ponudu igara ispod 150 kuna dodao niz novih igara od kojih ćemo izdvojiti samo neke.

Dying Light je, ako ćete pitati mene, jedna od najboljih igara generacije, istovremeno i nevjerojatno ispolirano CO-OP iskustvo, a dostupan je po cijeni od mizernih 110 kuna. Stvarno se radi o pljački, jer ako imate prijatelja s koji biste ovo prelazili, nemate se što razmišljati.

Pljačka samo takva

Sada kad sam vam besramno preporučio Dying Light, izdvojiti ću još odličan Lords of the Fallen za samo 30 kuna (wtf??), Project Cars za 74 kune, Rayman Legends za isto toliko, te Sniper Elite 3 za nikakvih 60-ak kuna.

Biti gamer na PlayStationu zaista nikad nije bilo jeftinije, to se mora priznati. Ostatak igara ispod 150 kuna potražite na PlayStation Storeu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano