Vijesti

U sve popularniji H1Z1 na PS4 stigao novi Arcade Mode, uz najavu još dosta zanimljivih stvari

Uz ovu igru, PUBG ni ne treba dolaziti na PlayStation 4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne moramo više pisati koliko maha je u današnjem gamingu uzeo Battle Royale. I dok je štafeta trenutno u rukama megapopularnog Fortnitea, ostali se svim snagama bore za ostatak igrača koji ipak traže nešto drugačije. Isto tako znamo da je PUBG u velikoj mjeri pridonio popularnosti žanra, no prilično se kasni s izlaskom na trenutno najpopularniju konzolu (nagovijestili smo moguću promjenu što se toga tiče). Tako se na PlayStationu 4, kao dostojna zamjena, pojavio H1Z1 (naravno, može se igrati i na PC-ju), a s najavljenim promjenama i novitetima, mislimo da se ovom free-to-play Battle Royale naslovu piše svijetla budućnost.

Za vikend smo isprobali novi Arcade Mode

Tijekom vikenda u H1Z1 stigao je Arcade Mode. Za početak je stigao mode “Shotties and Snipers”, pa je lako zaključiti i predvidjeti da je oružje ograničeno upravo na sačmarice i snajpere, dok su ostala pravila ostala ista. Ako niste pratili naš YouTube kanal, onda niti ne znate da smo odmah uskočili u igru i isprobali kako sve to funkcionira. Ispod je prilika za ispravak pogreške.

https://www.youtube.com/watch?v=Ai2A9BfIqrY

Figo u akciji!

Naš streamer i ekspert za H1Z1 tijekom vikenda je isprobao novi način igranja, koliko je (ili nije) oduševljen morat ćete otkriti sami.

Developeri najavili dosta novih stvari, a slušaju i zajednicu igrača

Prema riječima vodećih iz Daybreak Gamesa, H1Z1 će u budućnosti dobiti cijeli arsenal novog oružja kratkog, srednjeg i dalekog dometa. Također, bit će proširena lista dnevnih izazova potpuno novim stvarima koje će igrači morati napraviti, a najavljeno je i uvođenje Leaderboardsa. Kako će te tablice funkcionirati vidjet ćemo tek kad krene druga sezona Battle Passa.

Poštuje se i sluša zajednica igrača

Sami developeri kažu da su dosta novih stvari uveli upravo zato što su osluškivali kako dišu igrači, a sudeći prema komentarima istih, na listi želja prednjači uvođenje mogućnosti nišanjenja iz trećeg lica. Točnije, bilo bi to vraćanje te mogućnosti koja je uklonjena zbog buga, a mi ćemo svakako pratiti i javiti kad developeri odrade svoj posao.

H1Z1 PS4 Battle Royale

Volite šarene puškice i skinove? E pa, ovaj je besplatan!

Developeri također kažu da je u otvorenoj beti sudjelovalo više od 12 milijuna igrača, a da bi im se zahvalili, poklonili su svim igračima novi skin, Wildstyle Marauder, a da bi se dobio/otključao, bilo je potrebno samo ulogirati i odigrati jedan meč.

{loadposition pratinas}

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano