Vijesti

Ubisoft dominira – 11 igara prodano u preko 10 milijuna, a u idućih 10 mjeseci izbacuju još 5 velikih “AAA” igara

Voljeli ih ili ne – ni sami ne znate da ih volite. Koga? Ubisoft. Puno nas pljuje po ovom studiju i onda svejedno igramo njihove igre. Ubisoft je definitivno uspio ovu generaciju i jedini pravi podbačaj je zapravo Ghost Recon: Breakpoint.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad imate 11 naslova koji su se prodali u preko 10 milijuna komada, onda je jasno da ste uspjeli. Ubisoft nije nikada imao ovako uspješne rezultate na jednoj generaciji konzola (jasno i PC-u), a priča još nije završena.

Ubisoft će tako do ožujka 2021. godine izbaciti čak 5 “AAA” igara. Za četiri znamo koje su to:

  • Assassin’s Creed Valhalla
  • Watch Dogs Legion
  • Rainbow Six Quarantine
  • Gods & Monsters
  • ???

Peta igra je u potpunosti nepoznanica, ali je Ubisoft potvrdio kako je riječ o novoj “AAA” igra u poznatoj franšizi. Mi bismo voljeli da je Splinter Cell, ali sumnjamo da će se to dogoditi. Prije će to biti jedan Far Cry.

Također, unatoč fijasku zvanom Assassin’s Creed: Valhalla gameplay, spomenuta je igra do sada zabilježila daleko najveći odjek na društvenim mrežama i YouTubeu.

Ubisoft će puno više gameplaya kao i otkrivanje nove velike igre objaviti u srpnju na Ubisoft Forwardu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano