Vijesti

Ubisoft je uvjeren kako si Assassin’s Creed Shadows i Ghost of Yōtei nisu konkurencija

Kada je ovog tjedna najavljen Ghost of Yōtei, nastavak Ghost of Tsushime, mnogi su se zapitali hoće li nova igra Sucker Punch studija utjecati na nadolazeći Assassin’s Creed Shadows s kojim dijeli isti setting. Potom je uslijedila Ubisoftova odgoda, obje igre izlaze u 2025. i usporedbe su tim ozbiljnije.

Ako pitate šefa Ubisofta Yvesa Guillemota, nema previše straha. “Ja bih rekao da ima puno prostora za jako kvalitetne igre, obje igre se mogu prodati jako dobro”, odgovorio je jednom od investitora povodom izlaganja financijskih rezultata.

Ubisoft uvjerava da će situacija za Shadows biti tim bolja budući da će odgoda, kažu, omogućiti još bolje iskustvo zbog dodatnog razvoja i poliranja.

Pritom oba naslova zaista imaju prilično prostora svaki za sebe. Assassin’s Creed Shadows izlazi 14. 2. iduće godine, a Ghost of Yōtei neće prije ljeta iduće godine, a izvjesnija je jesen. Shadows prije treba zabrinuti igrama nakrcana veljača, ali kao velikom IP-u dobro će mu doći day one izlazak na Steamu.

Povezano