Vijesti

Ultimativna XCOM 2 kolekcija dostupna na PCu, a uskoro stiže i na konzole

Ako budete dovoljno brzi, možete iskoristiti 50% popusta na Steamu i to samo danas..

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2K i Firaxis Games su se isprsili i plasirali ogromnu kolekciju za XCOM 2 na PCu, Macu i Linuxu, dok će idetnična stvar uskoro doći i na PlayStation 4, te Xbox One.

XCOM 2 Collection uključuje osnovnu igru, sva četiri DLC paketa, Resistance Warrior, Anarchy’s Children, Alien Hunters, Shen’s Last Gift, te veliku War of the Chosen ekspanziju.

Od ostatka ponude tu se nalazi XCOM on the Run, gdje preuzimamo izvanzemaljski dostavni brod koji je povezan s XCOMovim mobilnim sjedištem. Imamo mogućnost novačenja novih operativaca pokreta otpora, novi sustav igranja koji nam omogućuje više taktiziranja na bojištu, a kompletnu listu sadržaja koji je uključen u ovu kolekciju, možete pogledati ovdje.

Redovna cijena ove kolekcije iznosi 89,99€ na Steamu, ali trenutno traje akcija od 50% popusta i to još samo 6 sati od trenutka pisanja ovog članka. Ako ste ljubitelj igre i želite posjedovati baš sve što nudi, onda svakako požurite na Steam i osigurajte svoj primjerak po promotivnoj cijeni.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano