Vijesti

Umlatite se u još jednom Tekken turniru u Zagrebu!

Misliš da si najbolji Tekken igrač u kvartu? Buraz te živcira kad god picka Eddyja? Pokaži što znaš i zaigraj s CET-om najveći Tekken turnir u Zagrebu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

C.E.T. vam ponovo donosi još jedan Tekken turnir pod nazivom Zagreb Tekken Showdown. Turnir se održava 23.11. u IQ baru, FSB jug, Lavoslava Ružičke 66 u 14:00 sati. Natjecanje će pratiti službena Tekken World Tour pravila:

  • dupla eliminacija – prvim porazom ne ispadate s turnira već selite u gubitnički dio ždrijeba
  • best of 3 – igra se na dvije dobivene, osim finala koji se igraju na best of 5
  • najbolje plasirani postižu Tekken World Tour bodove za svjetsku Tekken rang listu

Organizator turnira je C.E.T. – Croatian Esports Tournament, ekipa koja iza sebe već ima godinu dana iskustva u ovakvoj organizaciji, a njihova ljubav prema Tekkenu i njihov rad znatno su doprinijeli razvoju zagrebačke a i hrvatske Tekken scene.

Ovomjesečni turnir pod nazivom Zagreb Tekken Showdown #3 imat će četiri stanice za igranje turnira, od kojih će glavna biti popraćena komentiranjem i izravnim prijenosom uživo putem Twitcha. Stream servis osigurava Scrumedia, tvrtka koja se bavi prijenosom ovakvih tipova evenata uživo. Ukoliko niste u stanju doći, a znatiželjni ste vidjeti kako to izgleda, turnir možete popratiti i na internetu.

Nagradni fond osiguravaju sponzori C.E.T.-a: White Shark kao vodeća domaća tvrtka koja se bavi proizvodnjom PC i gaming periferije nagrađuje prva tri mjesta svojom opremom. Pulfer pivovara osigurat će da pobjednici ne ostanu žedni, a Ink Panther Tattoo prva tri mjesta nagrađuje bonovima
za tetovažu ili piercing. Osim njih, turnir sponzorira i Kalos Crafting koji se bavi ručnom izradom raznih modnih ili geeky dodataka. Najbolji Tekkenaš osvojit će i posebnu nagradu od Kalos Craftinga.

Pored ovih vec redovnih sponzora , najnoviji je Gamepires, megapopularni game dev studio iz Lijepe Naše, koji nagrađuje top igrače s majicama i keyevima svojih hit igara SCUM i Gas Guzzlers.

Stoga nema razloga za oklijevanje, trk na smash.gg/cet3 i prijavite se na najveći Tekken turnir u Hrvatskoj! Kotizacija iznosi 20 kn, a turnir počinje 26. listopada u 14:00 sati u IQ baru, Lavoslava Ružičke 66.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano