Vijesti

Uz Horizon Zero Dawn, čini se da je u pripremi i Days Gone remaster

Nakon što je procurio remaster Horizon Zero Dawna, novinar Jeff Grubb poručio je kako je u pripremi još jedan “još manje uzbudljiv” remaster. Kako za koga, jer to bi mogao biti Days Gone.

Sugerirao je to novinar Jordan Middler s uvijek dobro upućenog VGC-a, i to referencom na divljanje originalnog kreatora igre kojem se nije svidjelo što je Deacon uključen kao jedan od legendarnih PlayStation likova u Astro Bot igru.

Middler pretpostavlja kako se Johnu Garvinu neće svidjeti ni ideja o remasteru, budući da kreator koji se više ne bavi ozbiljnim razvojem igara nikako ne može oprostiti Bendu i Sonyju što nisu odobrili nastavak, a nastavljaju se kititi perjem.

Za kraj se postavlja pitanje, treba li uopće remaster igri iz 2019. koja se usput jako dobro igra i na PC-ju i PS5? Vjerojatno ne, a ako je Days Gone zaista u takvoj vrsti razvoja, potvrda bi mogla uslijediti idući tjedan na State of Play prezentaciji koja još uvijek nije službeno najavljena, ali svi insajderi tvrde kako će se dogoditi.

Igra

Povezano