Vijesti

Warframe – najbolja besplatna igra današnjice dostupna je i na Switchu

Još jedan genijalni port igre koja na Switchu radi i izgleda odlično!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čiste savjesti možemo reći i smijemo reći da je Warframe najbolja besplatna igra današnjice. Možda i ikada. Apsolutno je nevjerojatno koliko je besplatnih stvari došlo u ovu igru i koliko je nadogradnji došlo i koliko tek dolazi – zaista je nevjerojatno da je ova igra besplatna. Vjerujte mi na riječ kada vam kažem da igra ima više sadržaja od Destinyja 2 i 1 možda skupa. Najbolje od svega toga je što developeri jednostavno ne staju s podrškom za ovu igru. Ja sam osobno na PS4 utrošio oko 600 sati na igru, a nisam otključao 60% svega što igra nudi.

Fantastičan Switch port

Prije nego se dotaknemo igre na Switchu, svakako pročitajte što još zapravo sve dolazi u igru. Možemo slobodno reći da je Warframe nekoliko igara u jednoj, a s nadolazećim ažuriranjem zaista će igre koje plaćamo po punoj cijeni ostaviti u magli.

Još uvijek čekamo dok dođe Fortuna ažuriranje na PlayStation 4, Xbox One i od jučer – Nintendo Switch. Switch vlasnici imaju veliki razlog za zadovoljstvo jer osim fantastične igre dobili smo odličan, zaista odličan port koji gotovo ne zaostaje u tehničkom smislu puno za puno jačim PS4 i Xbox One verzijama. Switch verzija prava je verzija igre i sve što se nalazi u ostalim verzijama dolazi i na Switch. Na vama je samo da uživate u hrpi, hrpi sadržaja, odličnih misija i co-op igranja s drugim igračima. Uostalom, pogledajte usporedbu kako igra radi dobro na Switchu. Za igranje vam ne treba ništa osim Switch konzole.

https://www.youtube.com/watch?v=1WJmQRWNweA&t

PlayStation Plus vlasnici mogu besplatno preuzeti PlayStation Plus Booster Pack III 

Svi vi koji igrate igru na PlayStationu 4 i imate PS Plus ne zaboravite preuzeti booster pack III koji donosi puno lijepih stvari.

  • 100 Platinum
  • 100,000 Credits
  • Quanta oružje
  • Quanta Obsidian Skin
  • 7 Day Affinity Booster
  • 7 Day Credit Booster

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano