Vijesti

Warzone igra nevjerojatnih 60 milijuna igrača

Preko 60 milijuna ljudi najmanje jednom je lendalo u Call of Duty: Warzone u tek 52 dana od kad je izašao taj battle royale mode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je to izvještaj Activisiona svojim dioničarima, koji je između ostalog otkrio i izlazak nove Call of Duty igre za ovu godinu, “izgleda odlično”, a izlazak nebi trebao poremetiti ni Covid-19.

Uz novi Call of Duty, Activision bi u ovoj godini trebao izdati još dvije nove igre temeljene na već poznatim IP-evima. Već neko vrijeme se spominje novi Tony Hawk, ali i Crash Bandicoot.

Modern Warfare ruši sve rekorde

Ne ruši samo Warzone rekorde. Aktualni Call of Duty: Modern Warfare kupuje i igra više igrača nego ikoji drugi CoD u povijesti serijala, a kako kažu iz Activisiona, tome je pridonio i Warzone besplatan mode nakon čijeg igranja se igrači češće odlučuju kupiti matičnu igru. Tako je ožujak s izlaskom Warzonea donio veliki skok u prodaji Modern Warfarea.

Podsjećamo, dupli XP u Modern Warfareu i Warzoneu traje sve do petka, stoga je ovo pravo vrijeme za grindanje. A uskoro bismo trebali igrati i novi, dugoočekivani duos mode.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano