Vijesti

Wolfenstein II: The New Colossus neće imati multiplayer

Navodno nema potrebe za njime pored single player iskustva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vrijeme dok se forsira open world i online multiplayer u gotovo svakoj igri jer se tu mogu bez problema nakačiti razne mikrotransakcije i ostala dodatna plaćanja, Machine Games koristi suprotnu politiku za nadolazeći Wolfenstein. A ta politika je da za multiplayer jednostavno nema mjesta.

Multiplayer kao komponenta bi samo maknula i razrijedila fokus od primarnog zadatka igre Wolfenstein II, a to je imerzivna naracija. Iako je igra u srži ono što je uvijek bila u 25 godina postojanja – FPS u kojem se tamane nacisti, oplemenjena je ljudskim interakcijama, totalno ludom pričom, humorom, dramom i naravno, nasiljem. Možda su Machine Games u pravu kod ovakvog pristupa, ali čisto sumnjamo da bi jedan dobar multiplayer mod u stilu dobrog starog Return To Castle Wolfenstein bio loša odluka.

Bilo kako bilo, Wolfenstein II: The New Colossus izlazi 27.10.2017. za PC, PlayStation 4, Xbox One dok će se igrači Switcha morati strpiti za iduću godinu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano