Vijesti

World War Z popularnost ne pada, a već stiže novi sadržaj

Nitko realno nije očekivao da će World War Z igra biti takav uspjeh, ali na sreću developera ona to je. Nas nije pretjerano oduševila, ali je svejedno u co-op načinu igranja jako zabavna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suprotno svim mišljenjima kako je ljudima dosta zombie igara, Days Gone i WWZ prodaja pokazuju da igrači i dalje žele zombije u igrama. Iako je riječ o dvije prilično drugačije igre, obje su uspješne.

WWZ developeri ispred sebe imaju još uvijek dug put popravaka za ovu igru, no osim novih patcheva, Saber Interactive je otkrio što to dolazi novo u igru.

Već sad u svibnju dolazi nova misija u Tokiju, a kao što vidite od svibnja do srpnja doći će nova oružja, novi tip zombija, novi mode, oružja i razne kozmetičke stvari.

Iz Sabera i Focusa su rekli da će WWZ dobiti njihovu snažnu podršku jer je igra uspješna i igrači je vole igrati. Ponovno kažemo – co-op igranje zaista je zabavno, a jednom kad dođu privatni lobiji očekujemo još veću zabavu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano