Vijesti

Xbox One X nije konzola za svakoga i toga su svjesni i u Microsoftu

Ostalo je svega par tjedana do izlaska najjače konzole današnjice, no Microsoftova promidžbena mašinerija se ipak pomalo prizemljuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S cijenom od 500 dolara Xbox One X je već osigurao priličan status cjenovne egzotike u svijetu konzola. Šef Xboxa Phil Spencer se u nedavnim izjavama osvrnuo na skori izlazak nove konzole, ali je isto tako odlučio uvjeriti fanove kako će Xbox One S ostati najprodavanija Microsoftova konzola ove generacije (u što i sami nismo nimalo sumnjali).

„Xbox One S će ostati tržišni lider za nas, cjenovno je povoljniji i pokreće iste konzole. Ovo je konzola koja prodaje (igre)“ izjavio je Spencer na braziliskom Game Showu.

„Xbox One X s druge strane nudi najbolje iskustvo, čak i ako nemate 4K TV moći ćete uočiti veću hardversku snagu u samim igrama. Ali slično poput Xbox One Elite kontrolera, Xbox One X ipak neće biti konzola za sve. Ovime smo samo pokušali pružiti ono što igrači na PC-u imaju oduvijek i što je PS4 Pro nedavno započeo“, priznao je Spencer.

„Ova konzola je namijenjena ponajprije onim igračima kojima je gaming prvi hobi. Igrao sam par igara u 4K nativnoj rezoluciji i s HDR-om i mogu reći da izgledaju fantastično. Traže li svi igrači tako iskustvo? Naravno da ne, i zato im dajemo izbor. Imam mnogo vjere u Xbox One X“, zaključuje Spencer.

Što vi kažete; je li rezolucija i više sličica u sekundi razlog za kupnju nove i skupe konzole?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano