Vijesti

Xbox Series X mini hladnjak uskoro u prodaji; Izgledno je da ćemo ga i mi moći naručiti

Da nam je netko prije malo više od dvije i pol godine rekao da će viralni meme postati stvarnost, rekli bismo mu da je lud. No, znate kako kažu naše bake držeći izlizanu krunicu u rukama: “Drago dite, čudni su putevi Božji.” I zaista jesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mini-mini-mini suknja? Ne, frižider

Prednarudžbe za Xbox Series X mini hladnjak kreću već od 19. 10 po cijeni od $99/€99. Osim preko “velike bare”, ovo čudo tehnologije bit će moguće prednaručiti i preko njemačkog Amazona ili Game Stopa EU koji imaju dostavu za Hrvatsku.

U ovaj predivni Series X mini-hladnjak stane 10 limenki pića po vašem izboru, a sa strane se nalaze i dvije police za grickalice. Na prednjoj strani hladnjaka postoji čak i USB port pomoću kojeg možete napuniti gamepad ili što već želite. Ako to nekada poželite, čak pravi Series X možete ugurati u hladnjak.

Hladnjak dolazi s adapterom za napajanje što znači da ga možete prenositi gdje želite. Dimenzije hladnjaka su: 462mm visina x 232mm dužina i širina.

Ovako uživo izgleda još bolje, posebno što će Xbox logo lijepo obasjati vaš hladnjak. Što kažete, koliko ćete komada naručiti?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano