Vijesti

XDefiant je izašao i hvale ga mnogi, ali ima problema sa serverima

Nakon mjeseci odugovlačenja i odgoda, neuspjelih pokušaja certifikacije te brojnih drugih problema, Ubisoftov konkurent Call of Dutyju konačno je izašao. XDefiant su čekali i dočekali mnogi.

A njih je toliko da je prvi dan uglavnom protekao s mrežnim poteškoćama. Dok developeri iz Ubisoft San Francisca marljivo optimiziraju servere, premda u manjoj mjeri, problemi sa spajanjem nastavili su se i danas, pa je tako XDefiant postao još jedna “žrtva” vlastite popularnosti.

I dok developeri uglavnom priznaju poteškoće sa serverima te rade na njima, XDefiant ima još jedan veliki tehnički problem. Naime, kako javljaju brojni igrači, registracija hitova u najmanju ruku je upitna. Osjeća se odmak između primljenog metka i “odgovora” na ekranu, a serveri ponekad ni ne registriraju damage iako ste ispucali cijelu municiju u drugog igrača.

Pritom se ne radi o skroz kroničnom problemu, XDefiant je igriv. Igriv u tolikoj da unatoč porođajnim problemima mnogi hvale ovaj novi arena shooter i optimistični su po pitanju njegove budućnosti. Ali očito će proći još neko vrijeme prije nego li se svi sistemi ispeglaju. Igra je besplatna i možete je igrati već danas na PC-u, PS5 i XSX/S.

Igra

Povezano