Vijesti

Za sve one kojima je Kingdom Come: Deliverance prelagan, stiže hardcore mod

Sada to više neće biti Henry, već Hardcore Henry!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da, Hardcore Henry je onaj film sniman iz prvog lica u kojem pola toga ne možete vidjeti koliko se kamera trese. A možda usput zaradite i morsku bolest gledajući ga, tako da radite to na vlastitu odgovornost. Bilo kako bilo, Kingdom Come: Deliverance dobija novu zakrpu 1.6 koja će razveseliti one željne totalnog izazova.

“Kao da već igra sama po sebi nije izazov..” čuju se vapaji ponekih gamera. Očito nije pa shodno tome, može to i izazovnije. Evo što sve nudi novi hardcore mod:

  • Strane svijeta neće biti vidljive na kompasu, već će biti potrebno se ravnati prema suncu
  • Pokazivči putova se pokazuju tek kad im se dovoljno približite
  • Fast travel je onemogućen
  • Nema auto save funkcije. Spremati poziciju možemo isključivo Saviour Schnappsom, spavanjem u vlastitom krevetu, plaćanjem kompletne usluge kod kupanja ili izlaženjem iz igre
  • Nema više oslanjanja na kuhanu hranu. Najadekvatniji način regeneracije zdravlja je spavanje dok je potrebno neko vrijeme za djelovanje konzumirane hrane i lijekova. Zdravstven stanje i razinu stamine Henryja sada možete vidjeti jedino putem vizualnih efekata
  • Borba je teža, a svaki udarac ima značajniji efekt na onoga tko ga primi. Sudjelovanje u borbi sa iskusnim čovjekom bez nošenja adekvatne opreme može biti opasno po život
  • Trgovci su škrtiji pa plaćaju manje love za robu. Sustav nagrađivanja je općenito manje izdašan, dok su popravci skupi

A da to nije sve će se pobrinuti takozvani negativni perkovi. Kingdom Come: Deliverance tako u svom Hardcore modu prisiljava igrača da iskoristi minimalno 2 negativna perka koja trajno unazađuju Hanryja u nekim mogućnostima. Ako smatrate da ste face, možete uključiti sve negativne perkove i otežati si igru do nesluženih razmjera.

U to se ubraja usporavanje dobivanja XP-a, učestale noćne more koje momentalno oslabljuju Hanryja neki period nakon buđenja, Klaustrofobija kod nošenja kaciga, ruke koje se tresu prilikom ciljanja lukom i strijelom, staklene kosti koje će svaki Henryjev pad učiniti gorim iskustvom, mjesečarenje zbog kojeg nikad nećete znati gdje ćete završiti, (pre)česta glad i slično.

Uz to, zakrpa 1.6 nudi i popravljanje određenig bugova od kojih će neki pozdraviti to što se glazba neće mjenjati u stealth glazbu prilikom svakog čučnja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano