Vijesti

Zampella potvrdio da Respawn radi na nečemu novome, kao i DICE LA koji radi na novoj pucačini

Potrošili smo već jako puno virtualne tinte pišući o Zampelli i Respawnu. Respawn je konačno ovu generaciju konzola priznat kao ugledni studio, a za to su mu trebali Apex Legends i Star Wars Jedi: Fallen Order. Iako, Respawn je pokazao odavno kvalitetu Titanfall serijalom koji nije postigao komercijalni uspjeh. Rekli bismo mirne duše – sasvim nezasluženo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi Titanfall nije u izradi, ali Vince Zampella je potvrdio kako bi volio jednom napraviti i treći dio, ali zasada Respawn ne radi na igri. No, potvrdio je Zampella da Respawn priprema iznenađenje idući mjesec (11. lipanj) na EA Play eventu. Dakle, Respawn radi na nečemu novome.

DICE LA…

DICE LA je do sada služio kao pomoćni studio svim drugim EA developerima, ali se situacija promijenila. DICE LA će uskoro promijeniti ime, studio postaje sve veći jer zapošljavaju stalno nove ljude, a sad znamo i na čemu rade.

U pitanju je nova pucačina, a ne znamo je li riječ o sasvim novom IP-u ili možda nešto vezano za Star Wars svijet. Mi se nadamo pak da je možda riječ o novom Medal of Honoru. Teško, ali možemo se samo nadati. Ono što znamo da nova igra koristi Frostbite engine. U pitanju nije Battlefield VI jer njega radi “pravi” DICE.

Zampella je zanimljivo rekao da će dosta EA studija koristiti Frostbite engine za svoje igre, ali ako procjene da će neki engine biti bolji za danu igru, Frostbite neće biti nužan.

Kao malu zanimljivost istaknuli bi kako Respawn svoje najbolje igre nije napravio na Frostbiteu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano