Vijesti

Znamo tko su pobjednici velike završnice A1 Adria League  

Ekipa Salada de Frutas u Brawl Starsu, Tarik “amke” Novo u FIFA22 i BLUEJAYS u CS:GO prvaci su velike završnice devete sezone A1 Adria League, najvećeg regionalnog esport natjecanja održanog u sklopu festivala Reboot Online Games Week powered by A1 u Osijeku. Fenomenalnim mečevima završena je uzbudljiva sezona koja je pobjednicima osigurala bogate nagrade. Pobjednici natjecanja u sklopu 9. sezone podijelili su gotovo 100 tisuća kuna koje je osigurala A1 Hrvatska, od kojih je 66 tisuća podijeljeno proteklog vikenda u Osijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Salada de Frutas ide na Clash of Leagues u Salzburg

Prvog dana natjecanja saznali smo pobjednike mobilne igre Brawl StarsSalada de Frutas. Posebno ih je obradovala i direktna ulaznica na finale Clash of Leagues međunarodnog natjecanja koje će se održati u Salzburgu 1. srpnja. Drugu godinu zaredom saznat ćemo koji će od najboljih Brawl Stars gejmera iz pet europskih liga – A1 esports League, A1 Gaming League, VOKA League, Swisscom Hero League i A1 Adria League, odnijeti paneuropsku pobjedničku titulu.

Tarik “amke” Novo nastavio dominaciju u FIFA-i

Tarik “amke” Novo po četvrti put za redom osvojio je A1 Adria League iako je u grupnoj fazi startao s dva poraza. Marko “mrky” Matančić dao je sve od sebe, ali iskusni veteran amke ipak je na kraju slavio s 3:2.

Finale CS:GO-a pripalo ekipi BLUEJAYS

Makedonska petorka BLUEJAYS već je neko vrijeme jedna je od najboljih CS:GO ekipa koje smo imali priliku gledati. Svoju su formu potvrdili i u devetoj sezoni nadigravši BLINK s 2:0, što im je osim novčane nagrade i prestižne titule pobjednika A1 Adria League osiguralo i mjesto u Adria CS:GO Prvenstvu 2022.

„Iza nas je nezaboravna deveta sezona A1 Adria League čija je velika završnica donijela puno veselja sudionicima i esport obožavateljima. Želim se zahvaliti našim igračima koji su tijekom natjecanja poštovali fair play igru, protivnike i nultu toleranciju govora mržnje. Važno nam je da kao regionalni esport lider svakodnevno sudjelujemo u izgradnji zdravog gaming ekosustava, a upravo nam natjecanja poput A1 Adria League to i omogućuju“ izjavila je Iva Ančić, rukovoditeljica odjela za brend i marketinške komunikacije u A1 Hrvatska.

Osim spektakularnih gamerskih mečeva čiji su prijenos omogućile gigabitne brzine i niska latencija A1 optičke mreže, u sklopu ovogodišnjeg programa održane su i zanimljive panel rasprave o ispravnom postupanju u „toksičnom“ okruženju, prehrani koja vodi do najboljih gamerskih rezultata, ali i o vježbama za održavanje tjelesne vitalnosti unatoč provedenom vremenu za računalom.

Kako A1 Hrvatska uvijek misli i na potrebite pa je u suradnji s Centrom za nestalu i zlostavljanu djecu održana i humanitarna akcija za kupnju uređaja namijenjenog slijepom jedanaestogodišnjem dječaku Luki.

U Osijeku se istovremeno održavao i Pannonian Challenge s kojim A1 Hrvatska surađuje jedanaestu godinu za redom. Posjetitelje jednog od prestižnih svjetskih natjecanja u ekstremnim sportovima ugodno je iznenadila putujuća gaming postaja A1 Adria League. Ekstremni sportaši, njihovi navijači i svi dugi koji su se našli u Osijeku mogli su isprobati neke od najpopularnijih svjetskih igara na mobilnim uređajima, računalima ili PlayStation konzoli.

Više detalja o natjecanju možete saznati na digitalnim kanalima A1 Adria League: Facebook, Twitter, Instagram, Twitch.tv i YouTube.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano