Zanimljivosti

Call of Duty streamerici poštom je poslao 10 tisuća dolara za estetsku operaciju

TheDanDangler jedna je od “onih” streamerica. Krenula je s Call of Dutyjem, a neizostavan fokus kamere na bujno poprsje osiguralo joj je proboj na scenu i pola milijuna pratitelja na Twitchu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova gamerica i obožavateljica engleskih terijera sada je najviše na OnlyFansu koji je za nju lukrativniji, međutim, još tu i tamo ponekad baci pokoji stream na Twitchu. Poput svih drugih streamera ima otvorene donacije, pa primjerice, možete uplatiti 11 dolara za zvuk prdeža ili 15 dolara za stenjanje, a ako vam je draže, možete zapakirati i poslati joj 10 tisuća dolara.

Upravo takav paket primila primila je od jednog, kako se predstavio u popratnom pismu, “obožavatelja još iz Call of Duty dana”. “Želio sam napraviti nešto lijepo za tebe, da se osjećaš bolje”, napisao je anonimni pratitelj. Znajući za njezinu želju da poveća i podigne guzu, dodao je 10 tisuća dolara u gotovini koji bi trebali pokriti troškove zahvata tzv. brazilskog podizanja stražnice.

Trenutak kada je od sreće uplakana streamerica otvorila paket možete pogledati u videu ispod. Što se još nalazi u paketu? Ne znamo, ali pokušajte pretpostaviti što još može upakirati lik koji nekom šalje toliki novac za povećati guzicu.

Inače, ne mora to biti 10 tisuća dolara, ali podsjećamo da i FFA ima mogućnost novčane donacije ovdje, gdje naš rad možete podržati plaćanjem kave ili piva. A vjerujte, nakon pisanja i istraživanja ovakvog sadržaja, potpisniku ovih redova točno treba ono drugo. I to ne samo jedno.

Povezano