Zanimljivosti

Elon Musk je odabrao svoju igru godine

Elon Musk se ovih dana smiješi na naslovnicama medija ponajviše zbog kontroverzi kojima se okružio po akviziciji Twittera za 44 milijarde dolara, a sada evo nešto što će zanimati i gamere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Elon Musk je veliki gamer, ili se barem takvim predstavlja. S njim nikad ne znate, ali nije ni bitno. Gura Steam u Tesla automobile, zakleti je PC gamer, a na konzolama, kaže, priznaje samo Halo.

Nedavno je otkrio da u narednih 10 godina nema u planu razviti vlastitu gaming konzolu, odnosno ne vidi smisla pored tri velika proizvođača i konzola “koje su praktički PC”, a sada je na Twitteru otkrio koja je po njemu najbolja igra ove godine.

Nije ni Horizon Forbidden West ni God of War Ragnarok. Po njemu je to Elden Ring, s čime će se složiti mnogi naši čitatelji. Za razliku od mnogih, Elon je prešao From Softwareov hit koji je prodan u preko 17 milijuna primjeraka.

Najteži boss? Izdvaja Maleniu. “Ta bitka je bila strašno intezivna”, kazao je.

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra