Zanimljivosti

Glumac Zampella je Jason iz GTA 6 ili najveći trol

Nakon velikog curenja prikaza GTA 6 prošle godine, fanovi su uvjereni kako su pronašli jednog od dva glavna glumca iz igre. Sudeći po procurenim prikazima, u fokusu GTA 6 bit će muško-ženski duo protagonista – Jason i Lucia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još od 2017. glumac Bryan Zampella povezuje se s GTA. Naime, on se već godinama “javlja” s navodnih snimanja za Rockstar, stavlja slike s Floride i Miamija na društvene mreže, a kada smo vidjeli da lik Jasona izgleda poput glumca, sve je sjelo na svoje mjesto.

Zampella je ili najveći trol na svijetu ili stvarni glumac u GTA 6, a što je od tog dvoje nećemo sa potpunom sigurnošću znati sve do službene potvrde Rockstara. Međutim, prije par dana je opet sjajno zatrolao. Naime, na Instagramu je u storyju podijelio vlastitu sliku, gdje je obučen identično poput Jasona iz leakova, što možete vidjeti iz naše ilustracije iznad.

Crveno-bijelu šiltericu te sivu majicu bez rukava Zampella nosi identično poput Jasona, a fotku je stavio na Instagram nedugo nakon što je izdavač Take-Two, indirektno putem financijskog izvještaja, potvrdio izlazak GTA 6 u narednih 11 do 23 mjeseca, odnosno, najranije 1. 4. iduće godine, a najkasnije 31. 3. 2025.

Igra

Povezano