Zanimljivosti

Golemi Leviathan sletio je na ulice Londona

Nova Live from PS5 promotivna kampanja krenula je sjajno za Sony. Svi pričaju o teasu novog Uncharteda u promo spotu, a sada je internet prepun snimaka iz Londona gdje su se spojile dvije dimenzije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ogromna Leviathan sjekira iz God of Wara pojavila se zabijena u pločnik šetnice uz rijeku Temzu, nedaleko od Westminsterske palače. Prostor je ograđen tematskom “Live from PS5” trakom, a o statui u obliku prijelomne vijesti izvještavaju službeni PlayStation profili na Twitteru.

Upravo to je premisa promotivne kampanje, u kojoj se reporteri diljem svijeta javljaju u TV studio izvještavajući o događajima proboja PlayStation 5 ekskluziva u stvarni svijet.

Golemi Leviathan pojavio se i na klizalištu Lotte World lunaprka u Južnoj Koreji. Negdje u svijetu se sigurno pojavilo još nešto slično, tematski povezano s PlayStationom, a čitava kampanja ima za cilj poručiti potencijalnim kupcima da su PS5 konzole sada dostupnije u prodaji te da ima sjajne igre koje su, uslijed globalne nestašice, propustili.

A mi se nadamo da će čitava kampanja kulminirati jednom velikom prezentacijom igara. Dugo PlayStation nije održao ozbiljniji događaj, a već PS5 igrači željni su novih igara.

Igra

Povezano