Zanimljivosti

Memovi se pišu sami, Gareth Bale završio je u popularnoj golf igri

“Wales. Golf. Madrid. U tom redoslijedu”, glasio je slogan Garetha Balea, nekoć jednog od najboljeg igrača na svijetu još dok mu se dalo igrati nogomet. Ovaj legendarni nogometaš svoju sreću je pronašao u golfu i puno prije okončanja nogometne karijere. Osobito u Real Madridu, često ga se kritiziralo jer je duhom bio na zelenim terenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bale je tako bez osobitog uspjeha u tom sportu postao jedan od najpoznatijih golfera na svijetu, više na račun memova i popularnosti nogometa. Ekipa iz 2k-a takav PR nije mogla propustiti, pa umjesto da krasi naslovnice FIFA-e i PES-a, Bale će oplemeniti PGA Tour 23, 2K-ovu licenciranu golf videoigru. Naime, danas profesionalni golfer stigao je u popularnu igru u obliku besplatnog DLC-a.

Bale je tako postao dostupan kao igrač u igri, a dizajnirao je i vlastito golf igralište čime je, kaže, ispunio san. Međutim, Bale tu ne prestaje s golfom. Premda ima ambiciju te je čak i impresionirao u svojem profesionalnom debiju, 34-godišnji Bale se ipak odlučio na korak unatrag. Nastavit će razvijati svoje vještine, kako bi jednog dana mogao ozbiljnije konkurirati najboljim golferima.