Zanimljivosti

Microsoft se ispričava zbog gomile novih naslova na Game Passu

Listopad bi se mogao pokazati kao jedan od najboljih mjeseci uopće za pretplatnike Game Passa, a nakon također odličnog rujna pretplatnici su se pronašli u slatkim brigama, slađim nego ikad dosad – kako i kada sve to odigrati?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije Deathloopa, Groundeda, Ni No Kunia, Assassin’s Creed Odysseya, The Outer Wildsa i gomile drugih, tko će stići odigrati Scorn, A Plague Tale: Requiem, Grounded?

Backlogovi rastu, a nakon što se Xbox insajder Klobrille požalio na to isto, direktor marketinga Xboxa Aaron Greenberg mu se – ispričao.

“U ime tima želim se ispričati za Game Pass backlogove koje vam stvaramo”, odgovorio je Klobrilleu na Twitteru. Nakon godina loših poteza Xboxovih čelnika i nezahvalnog posla spinnanja istih, šef marketinga Greenberg konačno je došao na svoje.

Sjedi na izvoru gotovo neograničenog novca za čiju preraspodjelu je jedan od najodgovornijih. U komentarima mu igrači ne prestaju čestitati na odličnim Game Pass naslovima, a on ima za poručiti samo jedno – “i 2023. se čini kao jedna vrlo zelena godina!”

Povezano