Zanimljivosti

Stremerica se seksala na Twitchu, pa dobila ban. Ima dobro opravdanje

Twitch ima prilično strogu politiku kada je u pitanju sadržaj za odrasle, pa makar i ne postojala namjera za njegovom objavom. Mnogi pokušavaju testirati strpljenje cenzora i zaobići Twitchova pravila, a streamerica pod imenom Kimmikka upravo je saznala kako jedna stvar nije dopuštena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kimmikka je pokušala prikriti odnos sa svojim partnerom na način da sam čin nije vidljiv na kameri. Međutim, odale su je specifične kretnje i facijalne ekspresije te je poprilično jasno u što se upustio ovaj par.

A tu je i još jedan bitan detalj. Naime, par nije računao na to da bi se obrisi mogli vidjeti u odrazu prozora. A vidjeli su se. Shodno tomu, cenzori nisu imali nikakve sumnje i uslijedio je ban.

Kimmkka je kao nova na Twitchu vjerojatno tražila pažnju, a sada kada je ostala bez teško izborenih 231 followera pravda se kako je seks na Twitchu bio “pijana pogreška“. A tako se i čini, jer ako pogledate snimku, Kimmikka ne izgleda kao netko tko uživa, što možda dovoljno govori o njezinom partneru. Partner sigurno nije gamer.

Snimku sporne interakcije na streamu možete pogledati ovdje.

Povezano