Zanimljivosti

Youtuberi završili u zatvoru jer su namjerno izazivali prometne nesreće

Još tamo od 2005. i uzleta Youtubea svjedočimo uzdizanju internet idiota, a ovaj par iz Kalifornije definitivno je jedan od predvodnika skupine kojoj pripadaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Christopher i Kimberly Phelps su na svojem, sada obrisanom BLU3 GHO57 kanalu podignuli čak 162 videa u kojima provociraju druge vozače te izazivaju prometne nesreće. Sada vam je već jasno da dotični par čak ni zbrojeno ne dostiže prosječan IQ, međutim, unatoč toj spoznaji, ono što su potom izvodili teško je objašnjivo.

Naime, svjesni vlastite popularnosti i dokaza koji su vidljivi čitavom internetu, par je potom u najmanje 17 navrata pokušao izvojevati odštete od osiguranja. Što im je polazilo za rukom, sve dok se jednom djelatniku neke osiguravajuće kuće sve to skupa nije učinilo neobičnim.

Sve je prijavljeno policiji, nakon čega je Christopher optužen za šest napada smrtonosnim oružjem, 11 točaka kaznenog djela prijevare osiguranja te 5 točaka kaznenog djela ugrožavanja djece, dok su protiv supruge podignute dvije optužnice za kazneno djelo ugrožavanja djeteta te jednu točku za prijevaru osiguranja.

Kako stoji na stranici odjela osiguranja Kalifornije, par je uhićen 22. 3. gdje čeka suđenje. Jedan sitan dio opusa supružnika pogledajte ispod.

Povezano