FFA Video

10 stvari koje Call of Duty Cold War mora ispraviti do izlaska!

Call of Duty: Cold War beta odavno je iza nas. Naši dojmovi su sad kompletni, a budući da igra izlazi već 13.11., ovo je naše mišljenje što Treyarch treba popraviti kako bi igra zadovoljila sve Call of Duty fanove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napominjemo da se naše razmišljanje isključivo odnosi na multiplayer mode jer ostale nismo bili u prilici isprobati. No, kao što sami već znate – multiplayer je prava okosnica serijala i tu ne smije biti grešaka.

10 stvari koje očekujemo da Treyarch popravi u bližoj budućnosti:

  1. Popraviti LAG probleme – najbolji primjer je smrt od nevidljivih metaka. Razlog? Lag u igri.
  2. Povećati vidljivost neprijatelja – poseban probleme su noćne mape i skinovi koji se jednostavno ne vide dobro
  3. Optimizirati igru – nadamo se da će tehnička strana igre do izlaska biti ispeglana
  4. Balansirati aim assist – dok je u Alpha fazi testiranja bio prejak, Beta je donijela sasvim nove probleme – aim assist koji ne radi.
  5. Ubrzati levelanje oružja – ovo je vrlo jednostavno. Obavezno smanjiti grind jer ovo nije looter shooter igra
  6. Smanjiti SBBM (Skill Based Matchmaking) – jednostavno SBBM je u Cold Waru preagresivan i ubija igračima želju za igranjem. Nema zabave, već puno previše živciranja.
  7. Puno jasniji uvid u scorestreakove – kako planirati iduću akciju ako ne znate što vam treba za određeni scorestreak i kad ćete ga dobiti?
  8. Popraviti zvuk – nažalost, sve puške i oružja zvuče jako slično. Problem radi stari engine i pitanje je može li Treyarch ovo popraviti
  9. Balansirati kretanje, odnosno klizanje – slide mehanika u igri često se abjuza i mečevi više izgledaju kao plesni podij, a ne ratno bojište
  10. Dodraditi najbolji MP mode Fireteam – previše je kaotičan na momente. Respawn je prebrz, a stalno nedostaje metaka. Bez metaka ne možete ništa, naravno.

Ako mislite da smo nešto zaboravili spomenuti – slobodno napišite u komentarima.

Igra

Povezano