Film i glazba

Sonyjeva Twisted Metal serija bit će akcijska komedija, na njoj rade tvorci Deadpoola, Cobra Kai, Zombielanda…

Ako ste se pitali kako i na koji način Sony misli snimiti Twisted Metal seriju i oko čega bi se okretala radnja, Variety ima nove detalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako pišu, Twistet Metal bit će akcijska komedija na kojoj rade pisci na Deadpool i Zombieland filmovima Rhett Reese i Paul Wernick.

Twisted Metal pratit će radnju u kojoj glavni lik dobiva novu životnu priliku, ali samo ako isporuči misteriozni paket kroz postapokaliptično pustilo. Na tom putu, poput igre čiji zadnji nastavak smo igrali prije 20 godina, razbijačinom automobilima prijetit će mu razni degenerični likovi, a jedan od njih je i Sweet Tooth klaun-luđak kojeg se sigurno sjećate ako ste ikada igrali PlayStation igru.

Izvršni producent bit će Michael Jonathan Smith, producent iza popularne Netflixove serija Cobra Kai, a svoju ulogu u produkciji imat će i šef PlayStationovih studija Hermen Hulst.

Nakon osnivanja PlayStation Productions filmskog studija ovo je njihov drugi projekt. Prvi je adaptacija The Last of Usa na kojoj rade zajedno s HBO-om za koju su nedavno otkriveni glumci iza Joela i Ellie.

Igra