Vijesti

Odabrani su Joel i Ellie glumci za The Last of Us seriju

Kada su Troy Bakera upitali koga bi želio gledati u The Last of Us seriji kao Joela, ovaj glasovni glumac koji je Joelu dao glas u igri kao iz topa je ispalio – Josh Brolina. Nažalost, ili na sreću, ovisno kako gledate, Joela će u TLoU seriji glumiti Pedro Pascal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pedro Pascal trenutno je jedno od najvećih imena u industriji. Glavnu ulogu ima u popularnom Mandalorianu, a prije toga proslavio se ulogama Oberyna Martella u Game of Thronesu, te Javiera Pene u Narcosu gdje je također imao glavnu ulogu.

Pedra Pascala potvrdio Niel Drucmann na Twitteru, a potvrdio je i Bellu Ramsey kao Ellie. Ramsey je poznata također po ulozi u Game of Thronesu gdje je kroz 9 epizoda odlično igrala mladu Lyannu Mormont.

I dok Bellu Ramsey, barem vizualno, nekako možemo uprizoriti kao Ellie, Pedro Pascal nam je ovako na prvu totalno drugačiji lik. Ali sigurni smo, Craig Mazin i Neil Drucmann znaju što rade, a šminka radi čuda.

Kako se vama sviđa odabir glumaca za Joel i Ellie?

ffa anketa

Sviđa li vam se odabir Pedra Pascala za ulogu Joela?

  • Da 63%
  • Ne 37%
Hvala ti 🎉

ffa anketa

Sviđa li vam se odabir Belle Ramsey za ulogu Ellie?

  • Ne 70%
  • Da 30%
Hvala ti 🎉

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano