FFA Focus

Najbolje igre za obiteljska druženja

2020. godina donijela je pandemiju koronavirusa koja nas je sve zaključala u kuće i osudila na interakciju i bolje upoznavanje s ljudima s kojima dijelimo krov nad glavom. Međutim, vrijeme provedeno s najbližima ne mora biti traumatično iskustvo ako uključimo igre oko kojih se možemo zbližiti ili posvađati, ovisno o tome kakav ste igrač. Stoga, u ovom članku predlažem neke od najpopularnijih igara namijenjene za druženja i kvalitetno provedeno vrijeme s obitelji i prijateljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1.  Jackbox Party Pack 1-7

Bilo kakva vrsta druženja koja uključuju igranje društvenih igara ne bi trebala proći bez dobrog, starog Jackboxa. Koji god nastavak izabrali, nećete pogriješiti. Ovim putem bilo bi dobro napomenuti da je igra namijenjena za možda malo starije (rekla bih 16+) i naravno, potrebno je znanje engleskog jezika.

Nastavci Jackbox paketa donose nove igre u svakom svom nastavku (ili nastavke prethodno osmišljenih hitova, npr. Fibbage) koje su većinom vrlo unikatne i pružaju sate i sate dobre zabave. Također, odlična stavka je to što su Jackbox nastavci dostupni na svim platformama i sve što vam je potrebno je ekran, platforma po izboru (PC, PlayStation, Nintendo Switch, Xbox, Android TV i Mac App Store), mobitel za svakog člana koji želi igrati te, naposljetku, kopija Jackboxa koja vam se najviše sviđa.

Idealno za otkrivanje obiteljskog klauna koji će vam pomesti sve bodove.

2. Among Us

Već i vrapci na granama znaju za planetarno popularni Among Us, igru u kojoj možete trenirati svoje vještine laganja, manipuliranja i uvjeravanja. Jedna od prednosti Among Us igre, u odnosu na prethodni naslov je to što ga mogu igrati i mlađi članovi kućanstva, ako im dozvolite. Za Among Us vam je također potreban mobitel, tablet ili laptop za svakog igrača (crossplay je moguć) i društvena distanca tako da ne vidite tko je uljez među vama jer – onda ga morate izbaciti sa svemirskog broda. Pravila su pravila.

Crveni je malo sus.

3. Overcooked 1 i 2

Posljednji naslov u ovom članku je Overcooked, koji zahtijeva puno strpljenja od svih strana koje sudjeluju. Pripremite se na beskrajno kuhanje i brzinu u kuhinji, neobične uvjete u kojima se morate snaći, obavezne svađe i povremene požare. Overcooked je vrlo zarazan naslov koji može okupirati gotovo svakoga satima. Također, Overcooked rezervirajte za manja druženja jer ga mogu igrati najviše četiri osobe na PC-ju, PlayStationu, Xboxu ili Nintendo Switchu putem Party ili Co-op načina igranja.

Idi gasi požar, otišle su nam dvije narudžbe u međuvremenu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra