FFA Focus

Ovo je sve što ste propustili na lipanjskom State of Playu: RE4 remake, Spider-Man na PC-ju, Horizon za PSVR2…

Trebala je ovo biti samo još jedna u nizu State of Play prezentacija, ona tokom koje se dosađujete nadajući se nekom iznenađenju na kraju… Ali srećom, to nije bila. PlayStation je nizao prikaze dobrih igara, a ako ste noćas u pola noći imali pametnijeg posla, za vas smo na jednom mjestu saželi sve najbitnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrđen je remake Resident Evila 4

Zakazan za 24. 3. iduće godine, ovaj remake trebao bi biti poznat fanovima. Ipak, dok će zadržati glavnu nit, priča će biti drugačije nego u originalu.

Callisto Protocol oduševio je prikazom koji podsjeća na Dead Space

Nije ni čudo da ovaj novi horor TPS podsjeća na Dead Space kada njegov razvoj vodi jedan od kreatora EA-ovog serijala. Izgleda jako dobro, strašno i dojmljivo, a izlazi već u prosincu ove godine.

Predstavljen je novi Horizon za PlayStation VR 2

Horizon Call of the Mountain bit će prilagođen za nadolazeći PlayStation VR 2. Igramo u ulozi novog lika, Reyesa, streljača i planinara, a upravo će penjanje i parkour sekvence biti u fokusu VR Horizona.

Insomniacov Spider-Man stiže na PC

Očekivali smo konačnu potvrdu datuma izlaska Uncharted: Legacy of Thieves kolekcije za PC, a dobili smo najavu porta za Insomniacov Spider-Man. Na PC stiže u remastered izdanju sa svim DLC-ovima 12. 8.

Čudni Street Fighter 6 sa single-player pričom

Fanovi, ne brinite. Street Fighter 6 će dogodine imati sve klasične i pokoji novi mod, (p)ostat će sinonim za kompetitivne tabačine, ali iznenadit bi mogla priča, odnosno akcijska avantura za jednog igrača u open-world okruženju Metro Cityja. Izgleda… neobično.

Final Fantasy je dobio novi trailer i novi okvirni datum

Odličnu State of Play prezentaciju zaključio je Final Fantasy 16 s novim gameplay sekvencama i prikazima epskih sukoba. Nakon što je poništen datum izlaska s kraja ove godine, novi okviran datum je ljeto 2023.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano