FFA Focus

Ovo su igre koje dolaze u fantastičnom petom mjesecu. Što ćete odigrati?

Konačno mjesec za koji možemo reći da će biti prava bomba. Izlazi nam nekoliko fantastičnih igara i jedna legendarna trilogija uz koju ćemo ponovno provesti desetke i desetke sati igranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Resident Evil Village

Osmi nastavak donosi sisatu Lady Dimitrescu i hrpu straha koje će njene obline donijeti. Osim oblina, bitno je spomenuti da igru igramo iz prvog lica i moramo reći da izgleda fantastično. Igrat će se itekako.

DATUM IZLASKA:

7.5.2021.

PLATFORME:

PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Stadia

Metro Exodus Enhanced Edition

I onako tehnički savršena igra, dobit će svoju novu verziju s još boljim vizualima nego ranije. Metro Exodus Enhanced Edition trenutno dolazi samo za PC, no kasnije će doći i na next-gen konzole. Ako niste do sada odigrali ovaj odlični FPS, sad je vrijeme da ispravite tu pogrešku.

DATUM IZLASKA:

7.5.

PLATFORME:

PC

Hood: Outlaws & Legends

Hood: Outlaws & Legends je igra koja zasad ne podiže previše prašine, a moguće je da se radi o iznenađenju (pozitivnom) za sve vas koji volite online team based igre. Naime, ovdje se za škrinju blaga natječu dvije ekipe s po četiri člana. Svaka ekipa ima nekoliko klasa različitih, a osim ljudskih neprijatelja, borit ćete se protiv Šerifa i njegovih NPC-ova. Igra zaista djeluje zanimljivo i pratimo je sa zanimanjem.

DATUM IZLASKA:

10.5.

PLATFORME:

PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, PC

Mass Effect Legendary Edition

Što reći onima koji nisu nikad igrali Mass Effect? Što reći onima koji su čuli, a nikad vidjeli igru? Osim da vas i nas koje obožavamo Mass Effect čeka svemirska avantura života u nikad ljepšem ruhu. Ovo je igra koja se ne propušta.

DATUM IZLASKA:

14.5.2021.

PLATFORME:

PC, PS4, Xbox One

Subnautica: Below Zero

Omiljena survival igra konačno izlazi iz early accessa i dolazi na konzole i PC. Ovaj puta selimo se na Arktik i temperature mora koje lede krv u žilama. Ljubitelji survival igara zasigurno će ponovno uživati.

DATUM IZLASKA:

14.5.

PLATFORME:

PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC

Days Gone

Još jedna PlayStation ekskluziva stiže na PC i to s poboljšanim vizualima, podrškom za wide screen ekrane i većim FPS-om. Days Gone jedna je od najpodcjenjenijih igara uopće u zadnje vrijeme. Nadamo se da će PC igrači uživati u ovoj open world Freaker apokalipsi.

DATUM IZLASKA:

18.5.2021.

PLATFORME:

PC

Rust Console Edition

Rust konačno dolazi na konzole i mislimo da će biti pravi hit budući da današnji igrači vole ovaj miks survivala, open worlda i PvP-a. Rust je za sve vas koji volite PvP i imate svoju online ekipu jer za preživljavanje i pobjedu potrebna je velika suradnja i dobra komunikacija.

DATUM IZLASKA:

21.5.2021.

PLATFORME:

PS4, Xbox One

Knockout City

Ja sam jedan od onih koji je igrao betu i moram biti iskren i reći da sam se fino zabavio. Knockout City je moderna verzija graničara – one igre koju smo igrali svi u školi. Cilj je naravno protivnika pogoditi loptom i tako ga izbaciti iz igre. Ekipa koja ostane bez igrača naravno gubi meč. Knockout City je sve to samo s puno više specijalnih poteza i blještavila.

DATUM IZLASKA:

21.5.2021.

PLATFORME:

PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch

Biomutant

Konačno nam dolazi i Biomutant – open world akcijski RPG, odnosno open world RPG akcijski platformer. Da, shvaćamo da pričamo o miksu žanrova, ali Biomutant to svakako je i izgleda jako zanimljivo. Mislimo da nam se sprema veliko i pozitivno iznenađenje. Vuče pomalo na Fable, Jade Empire pa čak i Kingdoms of Amalur.

DATUM IZLASKA:

25.5.2021.

PLATFORME:

PC, PS4, Xbox One

King of Seas

Najkraće moguće rečeno – Sid Meier’s Pirates! u novom i modernijem ruhu. Ne nužno boljem, no za finalni dojam morat ćemo isprobati igru.

DATUM IZLASKA:

25.5.2021.

PLATFORME:

PC, PS4, Xbox One, Switch

Shin Megami Tensei III Nocturne HD Remaster

Za ljubitelje Persone serijala iliti ova igra iz PS2 ere je pravi pokazatelj i uvod u Personu serijal. Ako vas zanima kako je sve počelo, onda ćete zasigurno isprobati ovu igru čije ime ne znamo izgovoriti. Znamo samo da ćete uživati ako ste fan turn-based JPRG igara. I bizarnih situacija,

DATUM IZLASKA:

25.5.2021.

PLATFORME:

PC, PS4, Switch

Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground

Turn-based strategija smještena u bogati Warhammer svijet. Igra ima bogatu solo kampanju koju možete igrati bezbroj puta, a tu su naravno i online bitke protiv drugih igrača. Čini nam se kako bi ljubitelji turn-based igara mogli dobiti pravu poslasticu.

DATUM IZLASKA:

27.5.2021.

PLATFORME:

PC, PS4, Xbox One, Switch

Kako vam se čini peti mjesec? Što planirate sve nabaviti i odigrati?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra