FFA FocusVijesti

Ovo su igre koje dolaze u travnju! Što kupujete, ako preživimo?

A preživjet ćemo. Naravno da ćemo preživjeti i iz ovog svega izaći jednaki. Nećemo jači jer su to priče za malu djecu. Izađimo mi jednaki i biti će to sve OK. U ovim pandeminčnim trenucima, bitno je da ostanete doma što nama igračima nije problem jer to i volimo, te je bitno da zadržite svoje poslove kako biste i dalje mogli uživati u igrama koje nam dolaze. Ostanite zdravi i ostanite doma ako možete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Travanj je inače uvijek prepun hit igara, a ovaj travanj je malo specifičan budući da svaki mjesec kako vrijeme odmiče, sve smo bliže next-gen konzolama, pa će se fokus u svakom slučaju sve više prebacivati na next-gen igre. Nekad je travanj znao donijeti sa sobom 4-5 baš ogromnih hit igara, ali idući mjesec izlaze barem dvije takve.

Idemo vidjeti što igramo idući mjesec. Ostanite doma, ostanite zdravi i uživajte u igranju igara.

Resident Evil 3 (Remake)

Znate već sve. Jedna od najvećih igara uopće ove godine. Resident Evil 3 izgleda predivno. Demo je već vani i ako niste, obavezno ga odigrajte. Kratak je, ali vam na izvrstan način pokazuje kako je Capcom opet napravio fantastičan posao. Grafika i zvuk predivni, igrivost vrhunska. Resident Evil 3 nikada nije izgledao, a niti igrao se bolje. Ne zaboravite da uz Resident Evil 3 dolazi potpuno zasebna i besplatna igra – Resident Evil Resistance za koju također možete skinuti betu i isprobati je za koji dan.

DATUM IZLASKA:

3.4.2020.

PLATFORME:

PC, PS4, Xbox One

Disaster Report 4: Summer Memories

Igra koju smo uvrstili u ovaj popis samo zato ako želite još više upasti u raspoloženje katastrofe, a odlazak u lokalni Konzum vam ne predstavlja u ovim trenucima dodatni izazov. Ovaj serijal je dosta popularan u Japanu, a kao što samo ime kaže – svijet je pogođen raznim nedaćama, a samo najjači opstaju. Grafika na razini početka PS3 ere u najboljem slučaju, ali to je najmanje bitno. Ako ste previše sretni, kupite ovu igru. Ako niste – nemojte.

DATUM IZLASKA:

7.4.2020.

PLATFORME:

PS4, PSVR, Switch, PC

Final Fantasy VII Remake

Remake za mnoge najboljeg FF svih vremena. Možda i najbolje igre svih vremena. Baš kao što smo napisali i za RE3 Remake – grafički igra izgleda neprepznatiljivo u pozitivnom smislu. Izgleda zaista predivno, no ostaje vidjeti hoće li fanovi prihvatiti ipak izmijenjeni način borbe koji je prilagođen više modernim generacijama. U svakom slučaju, očekuje vas epska priča, epski likovi, epske borbe i gotovo sigurno – odlična igra. Ne zaboravite samo da je ovo tek prva epizoda…

DATUM IZLASKA:

10.4.2020.

PLATFORME:

PS4

Trials of Mana

Još jedna RPG igra i još jedan remake ovaj mjesec. Trials of Mana nije najpopularniji RPG serijal svih vremena, ali itekako ima svoju vjernu publiku. Ovo je treći naslov u serijalu, a igra je originalno izašla u Japanu pod nazivom Seiken Densetsu 3. Igra je od temelja prilagođena i prerađena za moderne konzole i zaista izgleda odlično. Ako volite japanske RPG igre, onda svakako pogledajte gameplay trailer.

DATUM IZLASKA:

24.4.2020.

PLATFORME:

PS4, PC, Nintendo Switch

Predator: Hunting Grounds

Igra koju upravo igramo ovaj vikend u otvorenoj beti. Riječ je o asimetričnoj multiplayer co-op igri gdje četiri igrača igraju u ulozi vojnika i pokušavaju preživjeti i ubiti Predatora kojeg također kontrolira još jedan igrač. Naravno, Predator ima svoje posebne moći i samo zajednička suradnja svih igrača jamči eventualno preživljavanje. Prvi dojmovi nakon igranja bete nam kažu da igra ima potencijala.

DATUM IZLASKA:

24.4.2020.

PLATFORME:

PS4, PC

Gears Tactics

Gears igra koja nije pucačina? O da. Gears Tactics je turned-based strategija smještena u Gears svijet i ako ćemo vjerovati prvim pravim dojmovima – igra je odlična strategija i do sada najdetaljnija Gears igra uopće. Čak i ako niste Gears fan, a volite strategije, pogledajte ovu igru jer zaista kupi sve pohvale.

DATUM IZLASKA:

28.4.2020.

PLATFORME:

PC, kasnije Xbox One

SnowRunner

Igra za sve vas koji volite off-road vožnju, realnu fiziku vozila, ali i terena. SnowRunner nas stavlja u ulogu vozača kamiona, a put do odredišta nas vozi preko planina, snijega i močvara do teškog blata iz kojeg će se izvući samo najspretniji. Developeri obećavaju zaista fantastičnu fiziku i simulaciju terena i vozila na čije ponašanje utječe hrpa raznih parametara.

DATUM IZLASKA:

28.4.2020.

PLATFORME:

PC, PS4, Xbox One

Minecraft: Dungeons

Minecraft igra inspirirana raznim dungeon crawler igrama. Ukratko, to vam je Minecraft: Dungeons. Igra će biti sigurno ogroman hit jer to je Minecraft, ali se zaista i čini jako, jako zabavnom. Nemojte igrati sami jer igra nudi co-op za 4 igrača, hrpu unikatnog loota, boss borbi i ogroman podzemni svijet za istražiti.

DATUM IZLASKA:

Nije potvrđen, Microsoft je rekao sam – April!

PLATFORME:

PC, PS4, Xbox One, Switch

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano