FFA FocusVijesti

Ovo su igre koje dolaze u vrlo dobrom 8. mjesecu. Što planirate odigrati?

Iznenađujuće solidan i rekli bismo vrlo dobar je kolovoz iliti 8. mjesec za igrače. Posebno ako ste vlasnik Xboxa, PC-ja i Game Passa jer vas očekuje nekoliko pravih poslastica. Prava je šteta što je Kena prebačena za idući mjesec jer je to bila jedna od očekivanijih igara u kolovozu. No i bez Kene, ponuda je vrlo zanimljiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hunter’s Arena: Legends

Battle royale igra koja stavlja fokus na melee borbu. Bez vatrenog oružja. Maksimalan broj igrača je 30, a kao što znate, ova igra dolazi besplatno na PS+ za koji dan.

DATUM IZLASKA:

3.8.

PLATFORME:

PS5, PS4 i PC

The Falconeer

Jako zanimljiva open world indie igra koja je do sada bila ekskluziva za PC i Xbox konzole. Miks je open world letenja i istraživanja i zanimljive zračne borbe uz predivni artistički stil.

DATUM IZLASKA:

10.11.2020. izašla za PC i Xbox Series X/S; 5.8. stiže na PS5, PS4 i Switch

PLATFORME:

Sve moguće

Icarus

Icarus nam se čini kao jako zanimljiva survival igra koja odrađuje survival na drugačiji način. Ovo je igra kreatora DayZ, a zanimljivost leži u tome da 8 igrača imaju limitirano vrijeme za preživljavanje – nekad su u pitanju sati, nekada dani, a nekada tjedni. Ako ostanete predugo na planetu, možete sve izgubiti. Ako ste prekratko drugi igrači imaju prednost i sl. Zvuči nam jako zanimljivo.

DATUM IZLASKA:

12.8.

PLATFORME:

PC

Hades

Hades je igra koja je pokupila mnoge GOTY nagrade i apsolutno oduševila igraće i kritiku. Ako slučajno ne znate, riječ je o jednoj od najboljih roguelike igara posljednjih nekoliko godina. Ako imate Game Pass, igru igrate za džabe.

DATUM IZLASKA:

Izašlo ranije na Switch i PC, a 13.8. stiže na PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One

PLATFORME:

Sve moguće

Road 96

Još jedan potencijalno zanimljiv indie dragulj. Road 96 je priča o dječaku koji pokušava pronaći/vratiti prijatelje i sebe iskupiti, a stvar je u tome da developeri kažu da postoji na stotine tisuća načina/cesta putem kojih možete ostvariti cilj.

DATUM IZLASKA:

16.8.

PLATFORME:

PC i Switch

Humankind

Humankind najlakše možemo opisati kao SEGA-in Civilization. Humankind je zaista ambiciozni builder/RTS u koji je SEGA ulupala hrpu love i moramo reći da igra djeluje odlično.

DATUM IZLASKA:

17.8.

PLATFORME:

PC

12 Minutes

Još jedna igra koja bi potencijalno mogla biti veliko iznenađenje. 12 Minutes je priča o običnoj večeri muža i žene koja završi ubojstvom i upadom FBI-ja u vašu kuću. Imate 12 minuta da biste shvatili što se zapravo dogodilo. I tako ispočetka dok konačno ne saznate što se događa. Od prvog dana na Game Passu.

DATUM IZLASKA:

19.8.

PLATFORME:

Xbox One, Xbox Series S/X i PC

Recompile

Next-gen hack or fight platformer jedinstvenog vizualnog stila i vrlo zanimljivog gameplaya. Nabolje da pogledate gameplay video, pa će vam sve biti jasno.

DATUM IZLASKA:

19.8.

PLATFORME:

PC, PS5, Xbox Series X/S

Ghost of Tsushima Director’s Cut

Velika ekspanzija Ikishima stiže u Tsushimu i donosi novu priče, likove i oko 10-12 sati novog gameplaya. Developeri su rekli da je ekspanzija otprilike velika kao prvi otok u glavnoj igri. PS5 vlasnici će dobiti i grafički upgrade te DualSense feature.

DATUM IZLASKA:

20.8.

PLATFORME:

PS5 i PS4

Madden NFL 2022

Što reći, a što ne znate? Ako volite američki nogomet, NFL je jedini i najbolji izbor za sve vas već dugi niz godina. Nabavite ako možete za next-gen konzole jer EA je obećao nikad bolju grafiku i realističniji gameplay.

DATUM IZLASKA:

20.8.

PLATFORME:

Sve žive

King’s Bounty 2

Nastavak, kako je sami developeri zovu – legendarnog turned based RPG-a. Ako vam se sviđa ovakav stil borbe i RPG elementi, a voljeli ste prvi dio, onda svakako bacite pogled na recenzije koje stižu koji dan prije izlaska igre.

DATUM IZLASKA:

24.8.

PLATFORME:

PC, Xbox One, PS4 i Switch

Hoa

Predivno izgledajući indie platformer koji je inspiriran grafičkim stilom koji radi Studio Ghibli. Također, igra ima predivnu glazbenu podlogu. Uostalom, poslušajte i pogledajte.

DATUM IZLASKA:

24.8.

PLATFORME:

PC i Switch

Aliens: Fireteam Elite

Zasad igra koja prolazi ispod radara, a nama se čini potencijalno jako zanimljivom posebno ako ćete igrati s ekipom jer riječ je o TPS co-op pucačini koja uvelike podsjeća na Gearse u Alien svijetu.

DATUM IZLASKA:

24.8.

PLATFORME:

PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S

Psychonauts 2

Nastavak (slobodno možemo reći) legendarnog platformera koji je proizašao iz genijalnog uma Tim Schafera. Zanimljivo da je njegov studio Double Fine u Microsofovom vlasništvu, no igra dolazi i na PS4. Ako imate Game Pass, igru stiže od prvog dana na isti.

DATUM IZLASKA:

24.8.

PLATFORME:

PC, Xbox One, PS4

Baldo: The Guardian Owls

Ako volite Zeldu i Studio Ghibli, Baldo je igra za vas. Prvi previewovi kažu da je igra puno više od običnog Zelda klona, iako gameplayom, dungeonima i stilom definitivno je Zelda. Veliki dio igre čine i zagonetke koje opet podsjećaju na Zeldu.

DATUM IZLASKA:

27.8.

PLATFORME:

PC, PS4, Xbox One, Switch

No More Heroes III

Teško je opisati ovu igru nekome, ako je taj netko nije nikada igrao. Zapravo je riječ o uvrnutoj hack&slash akcijskoj avanturi uz osebujni japanski štih. Igra je to koja nije za široke mase, ali ima hrpu vjernih igrača. Čak i na našem forumu.

DATUM IZLASKA:

27.8.

PLATFORME:

Nintendo Switch

New World

Amazanov MMORPG koji je izuzetno popularan na Twitchu i kod “velikih” igrača koji su dobili priliku zaigrati ranije ovu igru. Imate na internetu hrpu gameplaya i informacija, pa ako volite MMORPG žanra – mogli biste uživati u New Worldu. Većina se slaže da je igra odličan uvod u MMORPG žanr i puno kompleksnije igre u žanru.

DATUM IZLASKA:

31.8.

PLATFORME:

PC

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano