FFA Focus

Ovo su igre koje igramo u 1. mjesecu 2021. godine. Što planirate odigrati?

Prvi mjesec u novoj godini kad pričamo o igrama, možemo slobodno reći da je uvijek siromašan. Većina gaming industrije spava zimskim snom (čitaj: pospajala je sve što može op.a.), a buđenje tradicionalno počinje u veljači s dolaskom hit igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga mi se čini da će većina igrača čistiti backlog koji se nagomilavao proteklih mjeseci, a našim krajevima mnogi još uvijek čekaju na kupnju PS5 konzole koje još uvijek nema.


King Arthur: Knight’s Tale

Za ljubitelje turn based strategija stiže prilično mračna i fantasy priča smještena u vrijeme Kralja Arthura. Igra zasad izlazi na Steam kao early access naslov, a prve prave dojmove igrača možemo očekivati za koji dan.

DATUM IZLASKA:

12.1.2021.

PLATFORME:

PC (Steam Early Access); PS5 i XSX/XSS kasnije

Hitman 3

Vjerojatno najveća igra koja dolazi u prvom mjesecu nove godine. Agent 47 vraća se u punokrvnom nastavku koji nas vodi na mnoge egzotične destinacije diljem svijeta. Ne sumnjamo da nas čeka odlična Hitman igra koja nikad nije bolje izgledala.

DATUM IZLASKA:

20.1.2021.

PLATFORME:

PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Stadia

ENCODYA

Ovo će biti igra isključivo za ljubitelje p’n’c avantura. ENCODYA je igra koja svojim grafičkim stilom podsjeća na igre koje je radio Studio Ghibli, atmosferom na Cyberpunk, a humorom na Monkey Island. Uostalom – pogledajte trailer.

DATUM IZLASKA:

26.1.2021.

PLATFORME:

PC

Stronghold: Warlords

Ljubitelji RTS povijesnih (castle) igara konačno će doći na svoje. Nakon što je nekoliko puta pomaknut izlazak igre, Stronghold: Warlords stiže na PC. Mnogima je Stronghold najdraži RTS serijal, a mi se nadamo da će igra biti na tragu legendarnog Stronghold: Crusadera.

DATUM IZLASKA:

26.1.2021.

PLATFORME:

PC

The Medium

The Medium je dugoočekivana horor igra koju radi poljski studio Bloober Team. To je studio koji je zadužen za odlični Observer System Redux, a studio je radio i na igrama kao što su Layers of Fear 1&2 i Blair Witch. Čini nam da se nas čeka fantastična atmosfera, a Xbox vlasnici očekuju jako puno od ove konzolaške ekskluzive.

DATUM IZLASKA:

28.1.2021.

PLATFORME:

Xbox Series X/S, PC

Spomenut ćemo još da Ride 4 (izašao već) stiže na PS5 i Xbox Series konzole (21.1.), kao i da The Yakuza Remastered Collection dolazi na PC i Xbox One 28.1.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra