FFA FocusVijesti

Ovo su igre koje izlaze u odličnom kolovozu. Što planirate kupiti?

Kolovoz inače označava zatišje u igraćoj industriji kada je sve normalno, ali znamo da ove godine nije ništa normalno, pa je tako kolovoz zapravo vrlo bogat igrama. Ponuda je stvarno raznolika i teško da se možemo žaliti jer nakon kolovoza ulazimo u zaista ludo razdoblje za gaming – od rujna pa do kraja godine čeka nas hrpa hit igara kao i nove next-gen konzole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fall Guys: Ultimate Knockout

Urnebesna multiplayer co-op igra koja je oduševila PC publiku u fazi beta testiranja. Najbolje od svega – igra će biti besplatna za sve PS+ pretplatnike od 4.8. Mislimo da ovo morate isprobati ako volite zabavu, smijeh i vrištanje od sreće.

DATUM IZLASKA:

4.8.2020.

PLATFORME:

PS4, PC

Hellbound

Old-school FPS pucačina koja neodoljivo podsjeća na Doom. Akcija je itekako intezivna, igra je prepuna krvi, letećih organa i demona. Rekli smo vam – Doom iz devedesetih u modernom ruhu.

DATUM IZLASKA:

4.8.

PLATFORME:

PC

Horizon Zero Dawn

Velika PS4 ekskluziva 7. kolovoza dolazi na PC i mislimo da je to samo prva u nizu. Horizon Zero Dawn za PC dolazi sa svim dodacima, 4K rezoluciji, otključanim FPS-om i drugim naprednim postavkama. Iako je igra izašla originalno 2017. za PS4 moramo reći da na PC-u zaista izgleda impresivno.

DATUM IZLASKA:

7.8.2020. PC, izašla 28.2.2017. godine za PS4

PLATFORME:

PS4, PC

Fast & Furious: Crossroads

Ne želimo to pisati, ali moramo – ne kupujte ovu igru. Znamo da postoji puno ljubitelja Fast & Furious serijala, ali ovo izgleda očajno. Pogledajte trailer, pa ako kupite igru – javite nam. 🙂 Igra koja izlazi u 2020. godini, a zapela je u PS2 eri.

DATUM IZLASKA:

7.8.2020.

PLATFORME:

PS4, PC, Xbox One

Total War Saga: Troy

Ova igra će biti ogroman hit. Igra koja će donijeti i prikazati epske bitke između Trojanaca i Grka u dvadesetogodišnjem Trojanskom ratu. I sami znate da serijal donosi odličan miks turn-based i RTS gameplaya. Ne zaboravite da će igra biti besplatna na dan izlaska putem Epic Games Store. Igra će biti džabe samo prvih 24 sata.

DATUM IZLASKA:

13.8.2020.

PLATFORME:

PC

UFC 4

U nedostatku Fight Night serijala, UFC je trenutno najbolja borilačka igra na tržištu, a 14.8. nam stiže već četvrti nastavak i moramo reći da izgleda jako dobro. EA je dodatno unaprijedio klinč sustav, borbu na parteru, ground and pound udarce kao i samo boksanje. Čekamo najavu i next-gen verzije.

DATUM IZLASKA:

14.8.2020.

PLATFORME:

PS4, Xbox One

Microsoft Flight Simulator 2020

Tehnički najimpresivniji naslov koji smo do sada vidjeli. Igra izgleda gotovo fotorealistično. Igra dolazi na čak 10 diskova, a Microsoft je “sastavio” čitavu Zemlju iz nevjerojatnih 2 petabajta podataka. Ako volite simulacije aviona ovo nećete propustiti. Čak i ne morate voljeti simulacije vožnje aviona…ako imate jak PC uživajte u neviđenoj grafici.

DATUM IZLASKA:

18.8.2020.

PLATFORME:

PC

PGA Tour 2K21

Kratko i jasno – ako volite golf, licencirane igrače i terene ovo je jedina igra na tržištu koja bi vas mogla zanimati. Igra donosi bogatu karijeru, profi igrače, ali i mogućnost kreiranja vlastitih terena i natjecanja. Ako pak želite odigrati isto tako odličnu golf igru i posjedujete PS4, onda svakako isprobajte Everybody’s Golf.

DATUM IZLASKA:

21.8.2020.

PLATFORME:

PS4, PC, Xbox One, Stadia

Insurgency: Sandstorm

Odličan taktički FPS s PC-a konačno dolazi na konzole. Riječ je zaista o odličnoj taktičkoj pucačini na koju su prešli mnogi igrači razočarani BF i CoD serijalima, ali moramo upozoriti da Insurgency: Sandstorm zahtjeva puno više vremena i promišljanja jer nije arkadna pucačina.

DATUM IZLASKA:

25.8. PS4, Xbox One; PC verzija izašla ranije

PLATFORME:

PS4, PC, Xbox One

Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered

Ovaj co-op akcijski RPG izašao je još 2004. godine za GameCube, a sad konačno dolazi na PS4 i Nintendo Switch. Najavljena je verzija i za mobitele, ali je onda odgođena dok igra ne bude 100% spremna za izlazak. Igra podržava igranje 4 igrača. Čeka vas puno borbe i taktiziranja.

DATUM IZLASKA:

27.8.2020.

PLATFORME:

PS4, Switch

Tell Me Why

Studio Dontnod (Life is Strange 1, 2, Vampyr) poznat je po svojim narativnim avanturama, a Tell Me Why je do sada njihova najambicioznija igra. Priča prati dvoje blizanaca Tylera i Alyson koje povezuje nadnaravni odnos koji imaju. Igra je smještena na području Aljaske i čini nam da se nas još jednom čeka igra puna emocija. Zasad samo za Xbox i PC.

DATUM IZLASKA:

27.8.2020.

PLATFORME:

PC, Xbox One

Captain Tsubasa: Rise of New Champions

Captain Tsubasa ili kako su stručnjaci s RTL-a preveli naslov najboljeg animea (za dečke i cure zaluđene nogometom) svih vremena – “GOOOOOL”, nakon 10 godina dobit će novu igru. Radi se o arkadnom nogometu koji će Bandai Namco iskombinirati s fantastičnim moćima koje likovi posjeduju. Sve nogometne akcije i čitave utakmice će se izvoditi u realnom vremenu, a odabirat ćemo moći igrača jednostavnim pritiskom na tipke kojima ćemo ih trenutno aktivirati.

DATUM IZLASKA:

28.8.2020.

PLATFORME:

PS4, PC, Switch

Madden NFL 21

Ako volite NFL odnosno američki nogomet, ovo je svakako najbolja simulacija igre. Ako je možemo nazvati sumulacijom. Inače, NFL 21 će najveće promjene tek donijeti u next-gen verzijama, dok će PS4, Xbox One, Stadia i PC dobiti manju nadogradnju u odnosu na prethodnu igru.

DATUM IZLASKA:

28.8.2020.; next-gen verzije kasnije

PLATFORME:

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, PC, Stadia

Wasteland 3

Treći dio odličnog serijala kojeg radi inXile ipak dolazi i na PS4 iako je inXile postao Microsoftov studio. Ako niste nikada igrali Wasteland serijal, onda vas očekuje (sigurni smo u to) odlična party-based RPG igra, s bogatom pričom i odlično razrađenom borbom. Igru ćemo moći osim u solo modeu, igrati i u co-op načinu igranju.

DATUM IZLASKA:

28.8.2020.

PLATFORME:

PS4, PC, Xbox One

Project Cars 3

Project Cars 3 izgleda zaista fantastično, međutim, možda se neće svidjeti svima. Izgleda da će treća igra u serijalu krenuti u nešto arkadnije vode, ali se nadamo kako developeri neće zanemariti igrače koji vole simulacije budući da se Project Cars predstavljao kao hard core simulacija vožnje. Nekako nam se čini da ovaj put će veći fokus biti na uređivanju i tuningu automobila, a manje na hardcore elementi.

DATUM IZLASKA:

28.8.2020.

PLATFORME:

PS4, Xbox One, PC

Windbound

Windbound je predivno izgledajuća survival igra s velikim fokusom na istraživanju. Igramo u ulozi Kare (Kara – nije smiješno), a u igri ćemo skupljati resurse, boriti se s čudovištima i ploviti svojim splavom između otoka. Jesmo rekli da izgleda predivno?

DATUM IZLASKA:

28.8.2020.

PLATFORME:

PS4, PC, Xbox One, Switch

Serious Sam 4

Znate već sve – četvrti dio lude FPS pucačine koju rade cure i dečki iz Croteama – studija iz susjedstva. Očekujte nikad više krvi i iznutrica, nikad luđa oružja i neprijatelje i nikad otvorenije prostore za sjeckanje neprijatelja. Znate i sami da nas čeka luđačka ovisnost i adrenalin jednom kada krenemo igrati.

DATUM IZLASKA:

Nije još potvrđen, ali i dalje stoji kolovoz 2020. godine

PLATFORME:

PC, Stadia

Baldur’s Gate 3 – Early Access

Nije još 100% potvrđeno, ali Baldur’s Gate 3 trebao bi ovaj mjesec doći na Steam u “Early Access” stanju što znači da igra nije još dovršena, ali ćemo je moći isprobati i igrati. Službena potvrda datuma očekuje se ovih dana, no čitavo vrijeme komunicira se kolovoz.

DATUM IZLASKA:

Nepoznat

PLATFORME:

PC, Stadia

Stvarno moramo priznati da se kolovoz prometnuo u fantastičan mjesec ove godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano