FFA Focus

Ožujak pred nama donosi solidnu postavu igara i nastavak kultnog serijala

Nakon jednog od najboljih mjeseci u povijesti igranja, a koji je iznjedrio nekoliko igara koje će konkurirati za najbolju ove godine, u ožujku će se stvari malo smiriti. Pred nama je nastavak legendarnog serijala, nastavci serijala koji će pokušati postati legendarni, te novi IP-evi koji tek trebaju pronaći svoje mjesto na sceni..

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gran Turismo 7

Najveći hit ožujka obilježit će početak mjeseca. Poslije više od 8 godina vraća se klasični Gran Turismo naslov. Mi smo ga već odigrali i zaista je jako dobar. Vožnja je apsolutno najbolja u svim simulacijama dosad, online dio zadovoljit će i najzahtjevnije, a zamjerili smo mu tek relativno siromašan sadržaj, na čemu će developeri raditi narednim tjednima, mjesecima i godinama.

DATUM IZLASKA:

4.3.2022.

PLATFORME:

PS4, PS5

Shadow Warrior 3

Ovaj brzi akcijski FPS vraća se zabavniji nego ikad. Shadow Warrior 3 odmaknuo je od tmurnih prethodnika, a osim gameplaya zabavljat će nas odnos Lo Wanga (glavnog lika) i dosad antagonista Zille koji se udružuju protiv zajedničkog neprijatelja.

DATUM IZLASKA:

1.3.2022.

PLATFORME:

PC, PS4, XONE

Ghostwire: Tokyo

Stvoren od kreatora Resident Evil serijala, Ghostwire: Tokyo u koštac se hvata s nadnaravnim. Čitava populacija Tokija nestane, grad je sada zaposjednut paranormalnim kreaturama, a na Akiti (sakitom) je da pokuša spasiti što se spasiti može te otkrije što se tu zapravo događa.

DATUM IZLASKA:

25.3.2022.

PLATFORME:

PC, PS5

Tiny Tina’s Wonderlands

Borderlands fanovi će doći na svoje sa spinoffom i Crazy Tinom u glavnoj ulozi. Očekujte ponovno neograničen broj oružja, RPG elemente i fantasy setting, a da se dodatne odmakne od Borderlands serijala, tu je mogućnost miksanja svih 6 unikatnih stabala vještina.

DATUM IZLASKA:

25.3.2022.

PLATFORME:

PC, PS4, PS5, XSX, XSS, XONE

Grand Theft Auto V

GTA 5 vraća se na trećoj generaciji konzola. S identičnim sadržajem, ali s boljom grafikom i podrškom za DualSense kontrolere (haptička vibracija, otpor triggera). Još uvijek ne znamo hoće li nadogradnja biti besplatna za dosadašnje vlasnike.

DATUM IZLASKA:

15.3.2022.

PLATFORME:

PS5, XSX,XSS

Kirby and the Forgotten Land

Popularni Kirby vraća se na Nintendo konzole, ovaj put u trećoj dimenziji. Prezentacijski vuče na Super Mario Odyssey, jednu od najboljih igara generacije, a Kirby će se u zaboravljenoj zemlji pokušati također pronaći među najboljima sa sebi svojstvenom mehanikom usisavanja protivnika i preuzimanjem njihovih mogućnosti.

DATUM IZLASKA:

25.3.2022.

PLATFORME:

Nintendo Switch

Babylon’s Fall

Cijenjeni japanski studio PlatinumGames, dok radi na novoj Bayonetti razvio je Babylon’s Fall, kooperativni akcijski RPG s u kojem je moguće baratati s čak 4 oružja istovremeno.

DATUM IZLASKA:

3.3.2022.

PLATFORME:

PC, PS5, PS4

Tunic

Tunic pretendira na mjesto jednog od najugodnijih iznenađenja mjeseca. U ovom akcijskom naslovu iz izometrijske perspektive igramo u ulozi lisice. Sa zagonetkama vuče na klasične Zelda naslove, a gameplay izgleda prilično izazovno.

DATUM IZLASKA:

16.3.

PLATFORME:

PC, XONE, XSX, XSS

Nismo ih posebno isticali, ali spomenimo još:

  • Weird West, akcijski RPG kao fantasy reimaginaciju Divljeg zapada
  • Elex II koji će ponovno pokušati pridobiti pažnju obožavatelja Sci-Fi akcijskih RPG-eva
  • Triangle Strategy je spiritualni nastavak Final Fantasy Tacticsa koji je inspiriran prezentacijskim izričajem Octopath Travelera
  • WWE 2K22 za one koji ne očekuju ništa više od prethodnih nastavaka, osim dobrog ludiranja s kečerima
  • The Settlers, reboot legendarnog RTS-a s kojim ćemo biti oprezni jer su najavljene mikrotransakcije

I što još? Javite nam u komentarima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra