Nagradne igre

Da lakše prebrodite izolaciju: Poklanjamo vam 10 ključeva za vikinški online survival Valnir Rok

Fantastičan potez koji će vas raznježiti napravili su developeri iz Encuria. U ovim turobnim vremenima pandemije COVID-19 virusa odlučili su pokloniti vama, našim pratiteljima, 10 ključeva za svoju online multiplayer vikinšku survival igru Valnir Rok. Valnir Rok je u early accessu na Steamu nešto više od dvije godine, cijena mu trenutačno iznosi 20 eura i zahvaljujući konstantnim nadogradnjama radi se o zabavnoj igri vrijednoj igranja unatoč tome što je još uvijek u razvoju. Ako ste ljubitelj survival igara ovo ne biste trebali propustiti sve popularniji Valnir Rok.

Odlučili smo vam u cijelosti prenijeti poruku promotora PR Nordica preko kojeg vam poklanjamo 10 primjeraka ove igre.

“Čudno vrijeme je stiglo, toliko je ljudi prisiljeno ostajati kod kuće kako bi se izbjeglo širenje COVID-19 virusa… Znamo kako ovo neće spasiti svijet, ali se nadamo kako ćemo barem malo pomoći prebroditi ovo razdoblje. Trenutno radimo na vikinškom RPG-u imena Valnir Rok i imamo nešto ključeva koje bismo voljeli podijeliti besplatno. Hoćete li nam pomoći?” Pa naravno da hoćemo.

10 ključeva petorici pratitelja, za vas i vašeg prijatelja

S obzirom da se radi o online survival RPG-u poželjet ćete ovu igru na PC-ju igrati zajedno s prijateljem. Stoga smo mi na FFA.hr odlučili podijeliti petorici pratitelja po dva Steam ključa.

Petoricu odabiremo nasumičnim odabirom. Sve što je potrebno je ostaviti komentar ispod i napisati s kim biste igrali, a mi ćemo nasumičnim odabirom (kao uvijek – popraćeno video dokazom) danas u 23 sata izvući petoricu najsretnijih.

23:00 Ažuriranje

Nasumično izvučeni pobjednici po 2 ključa za Valnir Rok su:
@MrNobody @Ragnar @grgmrga03 @Zvone2508 @zuki1950

Čestitamo svima! Kodovi su poslani privatnim porukama, a vi nama na forumu javite dojmove o igri.

Igra