KreatoriVijesti

Finalni Fantazisti podkast – odsad i na FFA!

Znate li da naš dežurni recenzent i profesor AlexiusY vodi svoj gaming podkast, Finalni Fantazisti? Odsada možete pratiti nove epizode i ovdje na FFA portalu svake srijede!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za prvu epizodu na FFA portalu dežurni Fantazisti FrostFireFalcon i AlexiusY komentiraju najbitnija događanja, najave i zanimljivosti tijekom Tokyo Game Showa 2022. godine japanske.


Fantazisti su na internetskoj sceni skoro dvije godine s malom ali snažnom ekipom voditelja i slušatelja. Pridružite se snimanju nove epizode svake nedjelje u 21:00 na Twitchu ili pratite podcast na nekom od dostupnih medijskih kanala: Spotify, YouTube, Apple Podcasts ili Anchor.

Svaki kast uključuje uvodnu rubriku Što smo igrali, posebnu rubriku Laku noć, a svakih mjesec dana vodimo Game Club gdje komentiramo izglasanu igru u većem broju. U trenutku pisanja ovog teksta, odabrana igra je remake Half-Lifea, Black Mesa. Pridružite se Game Club raspravama na Discordu pa svratite na kast!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano